Månedsarkiv: november 2014

Politistation og rabatkode

DSC_0082DSC_0112DSC_0096Oscar har virkelig fået øjenene op for biler, det er sjovt at følge hans interesse for legetøj med hjul på, og hvordan vores sofabord nu er den perfekte bilbane, eller hvordan han kan søge efter en bestemt bil igennem hele stuen og køkkenet, hvis den mangler. “Bil lyden” efterligner han vildt godt, og fordi vuggestuen ligger i nærheden af hospitalet og brandstation siger han også “barbuu” og andre lyde fra udrykningskøretøjerne i sin leg.

Derfor blev Oscar så glad, da han den anden dag blev forkælet af søde Malene fra Malut & Co med denne skønne politistation. Jeg er virkelig vild med træ, og trælegetøj er ingen undtagelse. Søger vi noget legetøj eller spil, undersøger vi altid først, om det findes i træ. Vi er meget begejstret for denne politistation. Bilen har en god størrelse, og er virkelig robust, og der er en skøn finish på hele stationen. Oscar har allerede bilen med sig mange steder og at lågerne kan åbnes op og i er bare perfekt, hvis I spørger vores lille dreng. De to garagerum er så store, at der med lethed kan være flere biler på samme tid, og en rosinpakke:-)

Malut & co har virkelig så meget skønt trælegetøj og mange spil i træ, og faktisk så har Malene også en “lille” gave til dig. Fra og med tirsdag den 25. november til og med den 23. december eller så længe lageret haves, har jeg nemlig en kode som giver dig mulighed for at købe en af de smukke stationer -40% så prisen er 197,40 kr (normalt 329 kr). Den findes i en ambulance-, brand– og politi udgave. Så mangler du en lækker julegave, eller har du et barn der snart har fødselsdag, eller har du blot lyst til at forkæle én du holder meget af, så kan du fra og med i dag bruge koden SNARTJUL og købe en station for kun 197,40 kr. Happy shopping:-)

Indlægget er bragt i samarbejde med Malut & co

Fødselsdags pige

DSC_0156At være mor til Kirstine er noget af det der gør mig mest stolt i verden. Jeg elsker hende op til månen og tilbage igen. Den 27. november har vores søde pige fødselsdag, hun bliver 15 år. Jeg elsker den dato og bliver rørt hver år. Den nat Kirstine blev født, blev julelysene tændt på hospitalets juletræer. Vi var så lykkelige, og det var så ubeskrivelig fantastisk at kunne holde, mærke og dufte vores datter og kigge ud på de smukke lys. Herhjemme tændes vores julelys på Kirstines fødselsdag.

Kirstine er et kærlighedsbarn om nogen, og da hun kom til verden ændrede hun Mads’ og mit liv for evigt.  At følge hende giver os så meget glæde og med en 15 årig pige, har man travlt hvis man som forældre vil følge med. Vi nyder at se hvor meget hun eeeeelsker sine veninder, gymnastikken, hvor meget energi hun kaster efter det at gå i 9. klasse, og hvor stor stor del musik er i hendes hverdag.

Vi skal fejre Kirstine med den dejligste familie omkring hende, og hun nyder stadigvæk hver et sekund, når hun har fødselsdag – heldigvis.

Festklædt

modeMed meget hastige skridt nærmer vi os december. I kalenderen er der flere krydser og hyggelige og sjove julefrokoster og skønne arrangementer venter. Vi sorterer lidt i det og forsøger at finde en fin balance, for vi ønsker på ingen måder en stressende december.  Vi har frem for alt fokus på at hygge med vores børn.

December byder også på gensyn med familie medlemmer, vi ses alt for sjældent med. Det er virkelig dage vi ser frem til, hvor vi nyder samværet og får alt for meget mad.

Når det er jul og nytår nyder jeg at gøre lidt ekstra ud af tøj og accesseries. Jeg bliver nok aldrig typen, der ender i en ultra kort palliet kjole, men på den anden side, er det nu skønt at smutte ud af hverdagstøjet og gøre lidt ekstra ud af det.  Jeg finder gerne enkelte styles, som kan kombineres på kryds og tværs, og som helst kan bruges sammen med det, jeg har i forvejen. Stilen jeg altid går efter er klassisk med lidt kant.
Alt for længe har jeg drømt om et par læder leggings, og hvor vil det være skønt, hvis det kunne blive denne december, de skulle indgå i min garderobe. Jeg er ret kræsen med, hvordan de skal være, men jeg har et særligt kærligt kig til disse skønheder fra By Malene Birger.

Håber I alle har hyggelige arrangementer, der venter i den kommende tid.

Blonde top Day Birger et Mikkelsen // Skjorte Heartmade // Kappe Day Birger et Mikkelsen // Sko Billi Bi // Armbånd Line Jo // Neglelak Chanel // Taske Yvonne Koné // Duft Zarkoparfume 

Værelse med hus

bolig boligDSC_0010Jeg har slet ikke fået vist jer, at en ny “hus hylde” fra Ferm Living, er flyttet ind på Oscars værelse. Ferm Livings univers er så skønt og enkelt, at det taler lige til mit hjerte. Denne “hus hylde” er jeg sikker på, vi kommer til at elske mange år fremover. Jeg ved, at der med tiden kommer små uundværlige sten, perleplader, kastanje dyr og alt muligt andet, som hvis ikke det bliver samlet lidt, kan rode overalt på sådan et børneværelse. I dette hus kommer de fine sager til sin ret, samlet mellem andet unikt og smukt vist frem.

Det fine hus fra Ferm Living kan købes lige her hos søde Camilla fra Interiorz.dk
Det findes også med rosa baggrund i en mindre udgave.

 

Dig & mig tid

bolig  bolig

DSC_0070Mon ikke mange børnefamilier kender til at have for lidt tid. Vi gør! Ikke så få krumspring bliver lavet for at få enderne til at nå sammen, og der bliver skævet til madplaner, synkrone kalendersystemer og faktisk har vi et par timer hver søndag aften som vi kalder “kontortid” hvor  vi sammen får afstemt den kommende uge. Det virker for os, og det er nødvendigt i vores familie, hvor jeg arbejder med skiftende vagter, min mand kører karriereræset, tre børn der skal køres til fodbold, gymnastik, lære at slå koldbøtter, laves lektier med, legeaftaler der skal indpasses og der skal være tid til at stryge perleplader og lære “Lille Peter edderkop” men vigtigst af alt, skal der være forældre, der har tid til at være nærværende.

Det efterlader ikke meget rum og tid til “mor og far tid”. Vi er ikke dem, der ofte er ude for os selv og har barnepige til dit og dat. Når vi har en aften ude, nyder vi det i stor stil og det giver noget særligt til et forhold at få lov til at tale uforstyrret, sidde med hinanden i hånden i biografen eller spise alt andet end børnevenligt mad. Tiden til disse hyggelige dates, har vi ikke i rå mængder, så i stedet øver vi os i at skabe flere gode stunder herhjemme, hvor vi som fx den anden dag købte lækkert tapas, special øl, sprødt brød og nød hinandens selskab lige midt i dagligstuen. Børnene sover, Tv’et bliver slukket, computeren er bandlyst men hyggeligt musik er i den grad ønsket. Hvor vi dog nyder mor og far tid, sat i system ja, kedeligt nej bestemt ikke – kun super hyggeligt og altid så dejligt og vigtigt at prioritere.

Hvordan finder I tid til hinanden og jeres forhold?

 

A wish for christmas

morDecember nærmer sig med hastige skridt, og er man i tvivl, kan man bare tage ud for at handle dagligvarer, for her er alle hylder i butikkerne fyldte med juleslik og chokolade og kravlenisser. Den tidlige juleforberedelse er vist kommet for at blive, men jeg nyder også selv at være i god tid, når det kommer til indkøb af gaver. I december forsøger vi at hygge så meget som muligt herhjemme, og have tid til at glæde os til de julearrangementer, vi skal til rundt omkring. Familiens ønsker er ved at være på plads og enkelte er indkøbte. Særligt gaven til min mand som er en overraskelse, er der godt styr på. Mine ønsker er som de plejer en god blanding af lidt til hjemmet og noget til mig selv. Børnene står som oftes først for skud året igennem, når de mangler noget og de bliver forkælet med forskellige ting, og derfor er det ikke så tit, der er plads til mor og far forkælelse, det skal der være, når det er jul og fødselsdag.

Så længe jeg kan huske, har jeg brugt Jurliques kopspropdukter – body shower, body lotion og korps olie. Jeg elsker disse økologiske og lækre produkter, særligt duften af rose er så blid, feminin og lige mig. Andre lækre økologiske produkter er afprøvet men nej, jeg er og bliver en Jurlique fan.
Ditte Fischers skønne keramik, hendes enkle design er jeg fuldstændig faldet for. To lysegrå vaser er tilføjet vores hjem, og jeg nyder dem hver dag. Denne bowle i samme smukke farve, vil jeg nyde at finde under vores juletræ.
La La Belin laver de skønneste tørklæder i den blødeste uld. Som nævnt før har jeg en stor kærlighed til blødt lækkert uld, og jeg vil elske så meget at dette tørklæde snart var i min garderobe, som tilbehør til stort set alt.
I efteråret forkælede jeg mig selv med Yvonne kones bumbag (læs evt her) og jeg har bugt den så meget lige siden den blev min. En mere klassisk udgave af hendes tasker, som også er tiltænkt til dagligdagen, vil være så skøn at få i gave. Langt de fleste gange har jeg kun brug for at smutte afsted med min pung, nøgler, mobil og en sut. Denne taske vil være perfekt til det formål.
Jeg er ultra kritisk når det kommer til dufte. Få dufte tiltaler mig, og når jeg endelig har fundet en duft, jeg synes er lækker, holder jeg mig ikke tilbage med at købe den igen og igen. Molekyle dufte er dem jeg bedst kan lide, og denne nyhed fra zarko perfume er jeg blevet vild med og så forbliver duften virkelig længe på.
Mit elskede sorte læder Lynggaard armbånd må altid gerne blive opdateret med et nyt charm.

Hold jer endelig ikke tilbage med at fortælle om jeres ønsker, det er altid dejligt at høre om.

Følg også gern med på instragram karinas_univers hvis du vil se mere af julens kommende køb og hyggelige stunder.

Legebarn

børnDSC_0012DSC_0043DSC_0049IMG_6944

Jeg elsker at være en flue på væggen for at sidde og kigge på mine børn, når de leger, synger en sang eller øver et bold trick for 17. gang til den sidder lige i skabet. Med en tumling på 16 måneder i huset, er der fart over feltet. Hvad der bliver lært i dag, bliver øvet videre på i morgen og ALT bliver undersøgt. Lige nu putter Oscar ting ind og ud af bokse, overnpå hinanden og skiller ting ad, for derefter at forsøge at samle det hele igen. Det giver en masse rod men skidt med det, for hvor jeg nyder at se, hvor fordybet han kan være i sin leg. Hvad den lille trold ikke undersøger i øjeblikket….

Oscar er virkelig blevet glad for sit værelse, længe før jeg husker de to andre blev det. Alt hvad han har af legetøj, er placeret lige i Oscar’ højde, så han nemt kan komme til det hele.  Jeg synes selv hans værelse, er blevet hyggeligt og meget ofte nyder vi at lege på værelset om eftermiddagen.

Jeg sværger til trælegetøj. Har det noget anstrengt med for meget plastik. Desuden har vi nydt at kunne finde legetøjs guld frem fra vores loft, fordi vi har gemt meget af det trælegetøj, vi har fra de store. Min svigermor har været så sød, at gemme min mands skønne Wegner møbelsæt, og jeg elsker at alle vores tre børn har leget ved dette bord og siddet i denne fine lille stol ligesom deres far.

Som altid er bøger et hit hos Oscar, hans biler og ikke mindst hans Schleich dyr. Nøj, hvor har vi talt meget om dyr og dyrelyde, og Oscar elsker det.

Hvad nyder jeres børn at lege med?

Godnat min skat

børn Findes der noget bedre end efter en lang dag at putte sine trætte børn. Herhjemme er det vigtigt for os, at børnene får afsluttet dagen på en god måde, og vi gør meget for at sikre, at de har nogle hyggelige stunder lige inden sengetid. Selv Anders, der nu er 11 år, holder sig ikke tilbage med at vi læser lidt eller at vi ligger lidt sammen og får talt om de sidste vigtige ting, der er sket i løbet af dagen, eller hvor godt det bliver i morgen, når der på skoleskemaet står svømning. Kirstine er så stor nu, at hun putter sig selv, men ofte er det med lidt snak og film, at vi afrunder dagen sammen. Oscar nyder, når vi kigger sammen i en bog, synger et par sange, imens han nusser med sin bamse og har sin sut. Ofte har han forinden været i bad, for en dag i vuggestuen sætter sine tydelige spor. I dag har de fx lavet det skønneste bålmad men en vis lugt at røg og mad sad i alt på ham.

Det er mange timer børnene skal være i drømmeland, og jeg kan ikke putte mine børn i nattøj eller sengetøj, der er blødt nok.  Jeg er helt forelsket i Camcam’s smørbløde sengetøj og rolige farver og smukke mønstrer. Oscars er ikke super god til at holde dynen på, og på denne årstid er det et must, at han sover i nattøj og allerhelst af uld/silke. Hans kropstemperatur er helt perfekt, når han sover i uld/silke, og jeg er sikker på, at det er med til at give ham en rolige nattesøvn. To stk Jellycat bamser sover han helt tæt med, og så selvfølgelig hans “suuz” som han siger.

Tilbage er der kun at sige “Godnat og sov godt min skat”

Sengetøj Camcam // Uld/silke natdragt Joha // Uro Kongens sløjd // Sut Natursutten // Snekugle Djeco // Hårbørste købt hos Purebaby // Bamse Jellycat 

 

 

Søndag i skoven

IMG_3427 IMG_3392 IMG_3419Der har været fart på i ugens løb. Sådan er nogle uger, fyldt med vigtige, gode men også tidskrævende aftaler. Weekenden var længe ventet, og bedst som det blev fredag aften fyldtes mit hoved at en nådesløs migræne. Hvor jeg dog hader det, og alt i min krop går i undtagelsestilstand.

Søndag vågnede vi op til det smukkeste vejr og med endnu et par panodiler i blodet og min familie i hånden, tog vi i skoven. Kirstine måtte vi undvære til fordel for gymnastiklejr i denne weekend, vi gør det gerne, for hun smiler op til begge ører, for hendes hjerte banker særligt for gymnastik. Vi var heldige og lånte vores søde nabo Julie med. Hvor børnene dog hyggede sig og havde den skønneste leg i alle de raslende blade.
Der var så smukt i skoven, og vi nød den lidt kølige luft blandet med den søde efterårsduft.

Hvad har I mon lavet denne smukke efterårs weekend?