Månedsarkiv: december 2014

Vinterlun

mode

Tiden smutter afsted! Jeg kan slet ikke forstå, at det allerede er den 12. dec.
Vi nød så godt af en skøn lang sensommer, og på et tidspunkt var jeg helt nervøs for, om alt det vidunderlige uld, der lå og ventede aldrig for alvor skulle komme i brug. Men nu er hr. Vinter her og vi er storforbruger af uld dagligt. Frost på bilruderne, kolde næser og i dag fik vi i vores del af landet det første hvide drøs sne. Det smeltede lige så hurtigt, som det landede på jorden, men byens tage var i flere timer trukket i det fineste december look. Kulden får mig til at drømme om endnu flere lækre naturlige goodies til min garderobe, og med lidt held kan jeg lige nå at skive et par stykker på min ønskeliste.

Min vidunderlige økologiske hårshampoo fra Pure Pact kan jeg slet ikke leve uden og slet ikke i frostvejr. Håret bliver trods frost påvirkning silkeblødt. Jeg har brugt den i mange år og er vel nærmest afhængig.
Mine fødder elsker Angulus støvler, og dette smukke par i cognac farve vil være et lækkert alternativ til mine sorte, som jeg nærmest bor i for tiden. Denne lækker poncho i den smukke jordfarve er et stort ønske. Hue og halstørklæde fra samme brand luner mig allerede og jeg elsker det. En poncho er ofte rigeligt overtøj for mig, når jeg kører i bil frem og tilbage på job og en poncho giver samtidig en god bevægelsesfrihed.
I Naturskøn i Aarhus har jeg lige set disse flotte duftlys, smeltet ned i et glas der henleder tankerne på skolens fysiklokale, og det helt enkle look er så fint og vil se så smukt ud i decembermørket.
En smuk clutch som denne fra Copenhage Fur, vil jeg da med glæde lune mine fingre om – man har vel lov til at drømme.

Angulus støvler // Aperie poncho // Copenhagen Fur clutch // Gorse duftlys //

Nordisk enkelhed

bolig

Jeg er i den grad facineret af By Nords smukke univers. Selv i en tid hvor det bør handle om nisser og glimmer, kan jeg ikke helt lade være med at drømme om enkelhed og nordiske farver. By Nords håndblæste glas til lys har vi allerede i flere farver, de er så utrolig smukke. De pynter altid et eller andet sted i vores hjem, og jeg kunne med lethed ønsker mig dem i flere farver, hvor ville de se smukke ud i en lille gruppe. Vores sofa er helt enkel og kan sagtens bære at puderne er mere markante. Sofaen vil tage sig så fint ud med disse smukke puder, faktisk er det svært at udvælge, for de motiver der kan vælges imellem, ved By Nord er meget meget smukke.
Sengetøjet kender vi, og lige nu er endnu et på Anders’ ønskeliste til jul, for hvem vil ikke gerne sove med en sej bjørn, når man er 11 år.

Kender du ikke i forvejen By Nords smukke design, eller vil du bare fristes yderligere kan du finde mere inspiration lige her

Min mor

DSC_0019

Der er stille på bloggen, mere stille på instragram, jeg giver få telefonopkald og min smsliste er sparsom. Mit indre er på overarbejde, jeg arbejder med at forstå, se meningen og finde ro. Der er lang vej endnu til at opnå dette, og måske er det udsigtsløst. Min mor er syg af kræft,  sygdommen er kommet tilbage efter at have været i ro i to år, nye metastaser er brudt ud og denne gang er det meget alvorligt. Jeg har svært ved at sige det højt og endnu mere svært ved at erkende virkeligheden. Vi er hudløse, tårerne er endeløse og den uro der føles i maven er kommet for at blive. Vi er magtesløse og dybt frustrerede og ingen ord eller handlinger synes at slå til.
Jeg priser mig lykkelig for at have min mand ved min side, det fineste menneske og som igen og igen fylder min kærlighedskonto. Desuden har jeg mine skønne veninder, der lytter i det uendelige, som ikke har berøringsangst og på så kærlige måder griber igen og igen.
Min mor er det modigste menneske jeg kender, og hun fortsætter med at have en ukuelig styrke og vilje. Min dejlige kærlige mor, som jeg er så heldig at være datter af.

Julens pynt

Bolig DSC_0039
boligboligboligJulen er begyndt at snige sig ind hjemme hos os. Ikke meget, bare i små portioner. Jeg holder af at samle julens pynt i små stilleben frem for at drysse det ud over det hele. Sammen med julens pynt elsker jeg at pynte med stearinlys og skønne vintergrene. Lidt rødt sniger sig også ind ikke meget, for rød er ikke en farve, jeg er særlig vild med. Når der julepyntes pakker jeg meget af vores andet pynt væk, for jeg synes, det bliver for rodet sammen med julens skønne og hyggelige sager. Så meget dejligere er det, når hverdagens pynt kan findes frem igen i de allerførste dage i januar og pyntes med små forårsløg og sprøde tulipaner. Men det er langt fra endnu, for nu gælder det julens smukke sager.
Vi nyder at se hvor meget Kirstine og Anders stadigvæk glædes over december. Det er en travl måned for dem begge, for der er mange arrangementer i skolen, og med det vi skal privat, ved vi at den kommende juleferie, er noget de begge ser frem til. Oscar er endnu for lille til at forstå så meget af alt julens hurlumhej, men da han i går fik sin første adventsgave var han så glad – måske nok mest for papiret.

Glædelig december til jer alle.