Månedsarkiv: februar 2015

Forårs ønsker – lille dreng

sommerdreng-2Jeg kan slet ikke få armene ned over de smukke ting, der lander hos børnene i øjeblikket. Særligt mindstemanden vokser med lynets hast og bukser er i den grad blevet opdateret den seneste tid. I takt med de nye forårsstyles toner frem, opdateres mine lister og prioriteringer over hvad der skal indkøbes denne sæson. Mine yndlingsbrands har indtil nu leveret så smukke styles, at jeg næsten har svært ved at udvælge hvad børnene skal beriges med. Overtøjet er igen valgt til begge drenge fra skønne Ver de Terre denne gang har Oscar fået en smuk jakke i pencil grå farve der matcher perfekt med Soft Gallerys ugle hue, som vi virkelig er fan af herhjemme. Marmar leverer bare igen og igen. Deres basis serie er et must hos drengene og de smykke lyseblå bløde sommerbukser skal helt sikkert indkøbes til Oscars og indgå i hans sommer garderobe. Soft Gallery har denne sæson lavet så cute en serie med musse hoveder og Oscar bliver slet ikke til at stå for i denne skønne overdel og tilhørende bukser købt hos Littlecolumbine. Flere af disse styles ligger allerede og venter på det lune vejr og andre er et uddrag af “must-listen”. Kom så forår!

Sommerjakke: Ver de Terre// Sommerdragt, sweat bluse med lynlås og hue: Soft Gallery // Bukser og bluse: Marmar// Sandaler: Angulus// Bamse: Jellycat//

Vinterferie

DSC_0102 DSC_0078 DSC_0103 DSC_0105Den første dag af vores vinterferie er ved at være til ende. Vi har alle fem fri og har i en uge sagt på gensyn til skole, vuggestue og jobs og hvor er det skønt. De sidste 6 år har vi været på ferie af forskellige slags oftes skiferie men ikke i år, behovet er at være hjemme og finde ro. Særligt jeg har den seneste tid haft udfordringer på job, der trækker tænder ud. Udfordringer der kalder på ekstra mange kram til mine egne børn, når jeg kommer hjem og giver ønske om lige at kunne stille et par spørgsmål til Vorherre eller i det mindste vende et par tanker med Etisk Råd.
Nu er det ferie, og vi nyder det, vi har ikke de vilde planer, jeg har fødselsdag og jeg glæder mig igen over at være hjemme, så jeg også kan fejre dagen sammen med mine forældre. En skøn ud-i-det-blå-aftale med dejlige venner venter forude og ellers må vi se, hvad vi finder på.

Som jeg har nævn tidligere, har vi et par rigtige ude drenge, og der skal ikke meget til før de begge står og hiver i overtøjet. Vi går gerne med, for vi nyder det også og i dag kunne vi næsten dufte foråret og derfor hoppede vi i støvlerne og gik en dejlig tur 10 min fra vores hjem ved Gudenåen. Solen lunede og strålede om kap med de små solgule erantis, som vi plukkede med ind fra haven.

Numero 74

børnJeg er forelsket eller rettere meget betaget, og det er næsten lige så slemt. Mit hjerte banker lidt hurtigere over et brand, der er gået min næse forbi, når det gælder tilbehør til børneværelset. Numero 74. Det er så fine, smukke ja næste florlette stoffer der bruges og så alligevel med lidt rå kant. Denne samsurium lyder måske mærkelig, men det er så skønt sammensat. Designet er tilmed enkelt og lige efter min smag. Her er der virkelig tale om fine enkle virkemidler, der taler så meget for sig selv. Bløde bomuldsstoffer ofte i en lidt crepet kvalitet i smukke dusch farver. What’s not to like? Jeg er solgt og kunne derfor heller ikke begrænse mig i collagen der denne gang er lavet både til drenge og piger, for det fortjerne så meget ros til begge køn.

Er det ikke smukt?