Månedsarkiv: februar 2016

Soft Gallery – SS ’16

Soft-Gallery-SS16

Indeholder reklame

Sommer garderoben skal i følge mig være sart i farverne, mere let i udtrykket og må gerne indeholde nogle print. Det er andre farver og materialer jeg søger til børnene, end når det er efterår og vinter. Skønt nyt og forfriskende efter vinter måneder hvor vi alle har svøbt os i skønt uld.
Hos os er der er ingen som Soft Gallery, der kan levere netop sådan et fisk pust. De laver derforuden fine og sjove print, som både tiltaler barn og mor. Pasformen og kvaliteten er altid lige i skabet og fungerer fantastisk til en hverdag med fart på.

Den 21. januar 2016 var der launch på første drop, og i dag den 26. feb. 2016 kom så 2. drop. Jeg har her udvalgt få skønne styles, som helt klart kommer til at give et skønt frisk sommerlig pust i Oscars og Anders’ garderobe. Anders er stadigvæk i en alder af 12 glad for deres t-shirts, og han har allerede udvalgt sig to skønne modeller, den ene er denne med skatebords på, den er da også for lækker.
Foråret og sommeren igennem nyder vi godt af kortærmede t-shirts, for det er så let at starte det spæde forår ud med en langærmet t-shirt inden under og bruge dem alene, når temperaturerne tillader det. Striber går vi aldrig ned på og kombineret med de flotte sjove pint, er det vidunderligt at se på.  Desværre er der ikke noget broderi på de dele, der er til drenge i denne kollektion men kun til baby drenge. Soft Galleys fine broderi er unikt, virkelig noget jeg altid har elsket og savner meget, at det ikke er at finde i drenge kollektionen.
Allerede i vores vinterferie havde vi gang i de skønne badebukser, og vi håber på en god og varm sommer, hvor de for alvor kan komme i brug.

Soft Gallery

Favoritter på en vinterdag

vinter-grå

Indeholder reklame

Jeg tror, vi alle har daglige favoritter, som bare bruges igen og igen. Her er et lille udpluk af vores daglige vinter favoritter, der på ingen måder kan undværes. Nyeste yndlings skud på stammen er denne uldfleece fra Engel til Oscar. Jeg kan slet, slet ikke forstå, at jeg har kunne undvære den til ham indtil nu. Den er så über skøn, blød og lækker. At Oscar selv henter den som sit fortrukne overtøj taler sit eget sprog. Så længe at vi ikke har det koldere, end vi har lige nu, er den mere end nok til at lune vores lille mus på korte ture i bilen.
FUB tøj er altid en del af drengenes garderobe og ingen undtagelse er denne halsedisse, vanterne eller elefanthuen som er i brug igen og igen.
Cosilana’s lækre bodystocking i uld/silke eller uld/silke/bomuld er vores fortrukne “body” til Oscar. Jeg elsker at hans hud mødes af det blødeste bløde og på nær en enkel sæson, har vi altid brugt Cosilana “body”. Undertøj herfra er bestemt kommet for at blive hjemme hos os.

Vi har indtil nu kunnet undgå forkølede næser hos børnene. Vi har passet så godt på dem, for sidste vinter var hård ved dem, det var som om at deres forkølelse ikke ville slippe taget i dem. Hele dette efteråret er gået som en leg og tilmed de første to vinter måneder har været uden snøft og dårlig nattesøvn. Men sidste uge måtte begge drenge desværre bukke under, for de blev nærmest synkront forkølet. Denne øko “chest balm” har uden tvivl været vores redning den seneste uge og sikret en god nattesøvn på trods af forkølelse. Det giver frisk luft til tætte næser og lindrer en besværet vejrtrækning. Fra samme mærke findes denne “lip and cheek” balm som vi bruger hver dag på Oscars sarte kinder, der har tendens til rødme og tørhed på denne årstid. Elsker virkelig disse to lækre produkter som er uundværlige hjemme hos os.

Hvilke favoritter mon I har?

Engel uldfleece // FUB // Cosilana bodystocking // Erbaviva chest balm // Erbaviva cheek stick