Månedsarkiv: august 2018

Efterårs look

efterårs-look-18

Sensommeren er vidunderlig. Solen er lun og tilbyder masser af lys og dejlige dage. Alligevel er det nu tydeligt at efteråret er på vej og særligt mørket morgen og aften har meldt sin ankomst. I dag søndag har det hos os regnet hele dagen og efter morgenmaden var min mand og jeg klar med en to do liste så lang og god. Vi har gjort rent, ryddet ud, lavet madplan og gjort klar til ikke bare ugen men en kommende ny årstid, som byder os indenfor i hjemmet igen.

Om kort tid må der lunere tøj til og jeg eeeeelsker uld! Jeg har gennem årene udvalgt mit yndlingsuld, som er en fryd efteråret og vinteren igennem, styles der bare fungerer igen og igen. Lidt men godt.

Jeg er begyndt at forberede de indkøb, der skal gøres (læs evt mere her) for jeg er ikke i tvivl om, hvad der mangler eller hvad jeg går efter. Vores mindstemand Oscar vokser mest af alle i familien og her er noget af det, han får brug for. Flyverdragt, det ene par støvler og begge sweatre er klikket hjem og det hele kommer til at fungerer så godt hele efteråret og vinteren med. Sidste vinter var sååå kold og ikke en eneste gang var Oscar våd eller kold i sin Ver de Terre flyverdragt, den fungerer bare hos os igen og igen og til vores lille dreng, som elsker at være ude. I år har vi valgt den i den lækre grønne farve – Pine. Jeg er vild med de smukke natur farver, som dette efterår og vinter kommer til at præge billedet.

Ønsker jer alle en rigtig god ny uge

(Ingen spons.)

Barndommens land – efterskole land.

IMG_5370

IMG_5589

IMG_5588

IMG_5592

IMG_5587

…..”Nyd at være omgivet af mennesker, der vil jer det godt. Vi vil så gerne give jer det bedste, vi har et inderligt håb om at bringe jer i menneskelig overskudstilstand”

Sådan lød noget af talen i dag fra forstanderen på Anders’ efterskole. Mennesker med det syn og som efterlever det, må låne vores søn, og bidrage til at han har en god hverdag. I dag er Anders startet på efterskole. For næsten 4 år siden skrev vi ham op for intet føltes mere rigtigt end at lige netop på denne skole, skulle Anders en dag gå. Vi har flere gange besøgt skolen hele 5 gange indenfor det seneste år og det er det dejligste sted med høj faglighed og med hjertevarme, der kan mærkes og ses. I dag lød startskuddet og glæden var i den grad til at få øje på hos Anders.

Selvom vi i dag vinkede som tapre forældre og vi alle fem gav hinanden lange kram med varme nybagte boller i maverne og stemningen i kroppen efter i fællesskab børn, voksne og lærere at have sunget “Barndommens land” og “Giv os lyset tilbage”, er følelsen af tomhed hos os nærværende og vi både savner Anders her til aften hos os og glædes over alt det gode, der venter ham. Oscar kunne næsten ikke give slip men kun fordi de to drenge er uadskillige og de vil savne hinanden helt vildt.
Kirstine var glad på Anders’ vegne, for hendes efterskole ophold var skønt og hvad er bedre end når noget godt er i vente til dem man holder af.

Min seje, seje Anders – verden er i farver og der venter dig alt det bedste på efterskolen. Jeg glædes med dig hver dag. Grib det hele og tag også disse ord fra forstanderens talen med dig.

“….. kom og gå i lære som ‘værdifuld’ og bær det med dig resten af livet”

IMG_5590