Månedsarkiv: december 2018

Børnenes juleønsker

kirstine-julen-2018

Kirstine har lige haft fødselsdag, sidst i november. Det er en kunst hvert år at fordele ønskerne, så der tænkes året igennem. Da hun var lille måtte fødselsdagsgaver og julegaver derfor også indeholde fx løbehjul, som Kirstine først for alvor kunne få glæde af når foråret kom, men sådan er det at være et skønt vinterbarn. I år er hun blevet 19 år. I øjeblikket og frem til den 21. dec. har hun mere end travlt med at skrive 3.G opgave – SRP og tanker om sommeren og ønske om endnu en “Smukfest” kan holde modet lidt oppe. Der er mange ønsker Kirstine har og det er skønt. Et godt mix af personlige og praktiske ønsker. I virkeligheden fortjener hun dem alle.

Anders-ønsker-julen-2018

Anders har få men gode ønsker i år. Faktisk er alle de ønsker, vi kunne lokke ud af ham lige her. I konfirmations gave fik han et Apple watch og ønsker sig en ny rem at skifte med samt et nyt sleeve til computeren. Et nyt FIFA spil er næsten en tradition hvert år. Lidt lækkert nyt tøj og duft til den unge teenager er også et stort ønske. Hvor bliver det dejligt at få ham hjem på en længere juleferie fra efterskolen.

Oscars-ønsker-julen-2018

I år er virkelig et skønt år at opleve julen igennem Oscar. Han er så optaget af det, kan huske så mange detaljer fra sidste år og tror fuldt og fast på julemanden, vores gode husnisse og han næsten hopper af glæde igennem dagene i december med kalenderlys, pebernødder, nissessjov og forventningens glæde. Vi suger det hele til os for måske allerede næste år begynder hans egen fortolking af julen helt naturligt at fylde mere.
Oscar er vild som i virkelig vild med dinosauruser så selvfølgelig ønsker han sig denne smukke bog og nye dinoer hertil. Lækkert nyt nattøj, nye tuscher og andet skønt legetøj. Lidt men godt.

Oscar er super god til at holde på hemmeligheder og de bedste er altid og vil altid være dem børnene har lavet til os og givet med hjertet. Skattet og sirligt pakket ned år for år.

Juleønsker 2018

karina-juleønsker-18

Juleønsker eller ønsker i det hele taget. Ønskelister må indeholde alt, stort og småt, det er jo blot ønsker og langt fra sikkert at de havner i skødet juleaften, men drømme det må man have ubegrænset. Derfor er min liste et blandet udpluk af hvad jeg ønsker mig, for jeg har altid mange ønsker og i år ingen undtagelse.
Jeg er, som I sikkert ved, vild med løb. Eller det vil sige jeg er blevet det, for jeg har jo kun løbet i 1,5 år. Sidste vinter fik jeg Sibirisk kulde at mærke og derfor ved jeg at vinterløbetøj er vigtigt og skønt allerede nu. Det jeg har, kan knap nå at blive tørt, før det er taget i brug igen og tilmed godt brugt, derfor ønsker jeg mig mit yndlings sæt igen, for det er bare såååååå godt og sidder fantastisk, men denne gang i en ny farve, som jeg synes er en smuk vinterfarve.

For et par dage siden duftede jeg Diors nye duft “Joy” Jeg er super kræsen med dufte men denne er fantastisk. Dior har været to år om at udvikle en ny duft og jeg må sige, den var værd at vente på. Den er så meget på min ønskeliste.

Jeg har i næsten 10 år brugt Jurliques kropsproduker og igen, igen er de på min ønskeliste. Rose duften, jeg elsker den.

Min søde mand synes jeg har nok tasker. Jeg har på ingen måder mange men få og nogle der er købt for livet. Og i øvrigt slet ikke enig med ham, faktisk mangler jeg denne lille størrelse og drømmer højlydt om den nat og dag. Åh, suk altså, hvor er den lækker.

Min egen personlig kop med bogstavet K – der står så meget Karina på den.

Rigtig god weekend