Månedsarkiv: september 2019

Løb

En fod foran den anden – sådan startede det for 3 år siden. Mit løb er min sport, jeg elsker det og mine løbesko er min vigtigste accessories. Nogen vil mene at med gode sko, er alt andet overflødigt. Jeg kunne ikke være mere enig. Så nye løbesko, som kom i går, fordi de andre var løbet flade, gør mig så glad og jeg glæder mig vildt meget til næste løbetur.

Jeg løber 30-40 km om ugen. Det leje passer mig perfekt, jeg holder mig skadesfri, jeg har følelsen af at få masse af motion og jeg kan finde tid til det i vores dagligdag, hvor Mads og jeg har fundet en super fin fordeling. Her har vi plads til begge vores sport uden at vi oplever at vi må gå på kompromis med andre værdier, vi vægter højt i familien. Vi taler heller ikke længere om hvordan og på hvilket tidspunkt, jeg kan bruge tid eller hvornår Mads kan bruge tid på sin sport, for det ligger helt fast. Vi er begge afsted 3 gange om ugen og for mit vedkommende er det tirsdag, torsdag og lørdag, om det så regner, solen skinner, det sneer eller blæser for vildt, er slet ikke noget jeg længere forholder mig til, for afsted, det skal jeg, og det kommer jeg – med glæde. Denne model passer mig så godt, for der er ikke givet mig nogen undskyldninger som dårligt vejr, der vil kunne resultere i en uge uden løb, der nemt kan blive til to uger. Desuden hvis man ønsker at blive god til noget gælder det gamle mantra også her: “Repetition is the mother of skill”. Så tirsdag, torsdag og lørdag, tirsdag, tors….!

At jeg kan løbe ude i naturen er noget af det bedste, jeg ved. Jeg har enkelte gange forsøgt mig i et motionscenter og jeg keder mig bravt. Men at være ude i naturen, hvor lyset giver mig energi, hvor jeg ser dyr, hvor tåge og dis viser smukke formationer i landskabet eller solen luner mine kinder og jeg får masser af frisk luft, har stor værdi for mig.

Ofte har jeg løbet alene men i øjeblikket har jeg en løbemakker, hvor vi får vendt verdenssituationen, det er hyggeligt og jeg skal da love for konditionen får en på hatten opad, når der skal løbes og tales samtidig. De gange jeg løber alene, har jeg nogen gange musik i ørene andre gange intet og så får tankerne frit spil, for at løbe er lige så meget terapi for mig. Jeg kan have 100 bekymringer og problemer når jeg starter ud og to i prioriteret rækkefølge, når jeg kommer hjem. Hvis ikke det er en gevinst, så ved jeg ikke hvad. I dag er det torsdag og så starter min dag i løbetøj.


Forberedelser til den store fest

Indeholder reklame for Hunkemöller

For omkring 10 år siden var vi i en årrække til en lind strøm af bryllupper. Alle vennepar sagde JA og JA og det medførte så dejlige bryllupsfester. For mig er bryllupsfester noget af det skønneste, der findes. Alle er så glade, festen emmer af kærlighed og feststemte mennesker. Det er, nogle år siden vi har været til bryllup men nu venter et september bryllup, i den kommende weekend. Brudgommen er en kær ven, der har fundet kærligheden påny. Vi glæder os så meget til at fejre brudeparret og deres kærlighed og til at give dem en fantastisk fest og til en overnatning på en smuk herregård. Til brylluppet skal Mads og jeg have luftet vores festtøj for dresscode er lang kjole og kjole og hvidt.

Min kjole er navy med nogle få sten som pynt ved halsen og det øverste af ryggen. Den er meget enkel, har et lille slæb og falder blødt, let og helt kropsnært. Sådan en kjole kalder på noget lækkert undertøj og jeg har udset mig noget i blåt for at matche kjolen. Findes der noget bedre end at have lækkert undertøj på inderst, der bare sidder, som det skal. Til sådan en lejlighed, må det gerne have lidt kant men uden at sygninger og blonder træder frem gennem kjolens lette stof. Hunkemöller formår at lave undertøj, hvor der er tænkt over selv de små detaljer uden at gå på kompromis med den feminine følelse.
Mads og jeg skal sove på herregården og efter en lang festdag og nat på dansegulvet er det skønt at vide at værelset er lige ved festen og jeg kan hoppe i noget nattøj og under dynen. Så kan vi vågne næste dag sammen med brudeparret og de øvrige gæster til en dejlig morgenmad og måske en frisk gåtur. Ih, hvor vi glæder os til en skøn weekend.

Hunkemöller
Pyjamassæt //
BH – Ella //
Trusser – Ella //
Strømpeholder – Ella //