Efterårs lækkerier til lille dreng

Oscar-soft3

Mere end nogen side er mine prioriterings lister domineret af lækre uld ønsker. For føste gang har jeg hele sommeren igennem ladet Oscar have uld/silke nattøj på og ofte også bodyer i samme lækre kvalitet. Vores lille dreng har haft så fin en temperatur hver morgen. Uld er virkelig fantastisk og jeg har et trofast kærlighedsforhold til få brands, der laver det lækreste bløde uld, og som derfor igen og igen er at finde hjemme hos os. Vi har købt nye forsyninger af uld/silke bodyer fra Cosilana. Cosilana har jeg et ganske særligt forhold til, for det minder mig så meget om en lille bitte nyfødt Oscar, der kom hjem fra hospitalet i denne lækre øko kvalitet. Sidste år prøvede vi Joha af, det skuffede ikke men Cosilana er efter min mening bare lige lidt mere lækkert og pasformen er skøn til vores mindstemus. Det inderste lag der skal tæt på mine børns hud, skal bare være så lækket som muligt og allerhelst økologisk. Jeg har fundet frem til, hvad der fungerer for dem hver især, og så er jeg ikke typen der bliver ved med at søge og afprøve nyt, når først jeg har fundet det, det skal være.
Jordfarver og andre mere afdæmpede farver vinder igen i år. Når det er efterår, elsker jeg at de farver er dominerende i garderoben, og samtidig synes jeg de er så smukke til børnene.
Overgangs støvletter er vi allerede igang med og denne gang i den lækre sorte begynderstøvle fra Angulus, som bare sidder som en drøm på Oscars fod.
Igen i denne sæson har vi de skønne velour bukser fra GRO. De er i den smukkeste mørk chokolade farve, og jeg var heldig at få et par på udsalg tilbage i januar i den flotte sort/grå farve, så vi denne vinter har to forskellige par at jonglere med. De er i brug igen og igen og fungere så skønt i vuggestuen.
Den über lækre smørbløde uld sweater er jeg helt fortabt i. Den er fra Serendipity, et dansk mærke som laver deres uld tøj i det blødeste alparcauld fra Bolivia. Sammensætningen af farverne synes jeg er SÅ smukke, og mønstret er fint og enkelt. Sweateren er på ønskelisten for jeg ved, vil vil komme til at bruge den utrolig meget som let overtøj, sovetrøje i barnevognen og under regntøj eller bare som lækker trøje en kold og blæsende vinterdag. Faktisk laves den også i voksenstørrelser, og jeg mere end fristet.

Wooden Story laver skønt og lækkert trælegetøj og ønskelisten fra dette lækre brand er allerede lang. Vi må snart have fingrene i de skønne træklodser.

Hvad mon frister jer dette efterår?

Rigtig glædelig weekend til jer alle.

Angulus begynderstøvle // Sweater Serendipity // Wooden Story //
GRO velour bukser //
Petit Nord Hjemmesko

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *