FUB LOVE

DSC_0365 DSC_0375DSC_0387
DSC_0368
Mon ikke vi alle sammen har et brand, vi bliver blød i knæene over? Dem af jer der kender mig fra Instagram (karinas_univers) eller bloggen har nok ikke svært ved at gætte, at måtte jeg kun udnævne et brand i hele verden til mit yndlings, ville det uden tvivl være FUB.
Det er et langvarigt kærlighedsforhold, der strækker sig flere år tilbage. Vores store dreng, som nu er 12 år fik tilbage som 4-5 årig FUB’s uundværlige cardigans og veste. FUB var dengang et dugfrisk brand og ikke en sæson er gået siden, hvor der ikke er købt ind fra FUB. Oscar er blevet svøbt i deres lækre uld eller 100 % økologisk bomuld siden spæd, for svøbt det er den følelse man får, når man giver sit barn FUB tøj på. Der er så meget lækkerhed, blødhed og kvalitet over dette danske tøj brand. Heldragter, leggings, bluser, huer og cardigans har sidenhen fundet vej til børnenes garderober.

FUB er designet af Ann-Sofie Olrik en kvinde som designer ud fra en filosofi, at designet skal være tidsløst, klassisk og langt det mest unisex. Tøjet må ikke blive outdatet, og derfor er kvaliteten i top, designet er tilpasset så tøjet kan gå i arv og holde et barneliv. Ann-Sofie lader sig ikke diktere af “rigtig” – eller “forkert mode” men har derimod et ønske om at klæde børn på, så de har mulighed for at sammensætte tøjet, så det for dem er sjovt.

Jeg har enorm stor respekt for, at FUB ikke er et brand der har en Facebook side, Instagram eller for den sags skyld lader sig diktere af, at moden ellers tilskriver, at alt skal gennemsyres af rosa nuancer. FUB er sig selv, og de kan bære det, for det er så klassisk, smukt og emmer af kvalitet.

Tøjet fungerer i en travl hverdag, og det luner rart når man som Oscar er 2 år og leger meget på gulvet eller har brug for et blødt og lunt lag under regntøjet i vuggestuen. Vi har allerede nu fået suppleret godt op til et køligt efterår og kommende vinter.

Vi taler om ægte FUB LOVE, mon ikke der er andre, der har det som jeg?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *