Anders’ ønsker julen 2015

anders-ønsker-15-

Indeholder reklame

Jeg er lidt ambivalent med ønskelister midt i november. Lidt for tidligt er det, men på den anden side når mine børn har gode ønsker, er det med at fatte blyanten og få ønskerne skrevet ned. Så er der lidt at tage af, når tiden er til at købe gaver og søde familiemedlemmer rykker efter ønskelister. Særligt Kirstine har sig lidt en opgave, for hun har fødselsdag 27. november yderst tæt på jul, og endu flere ønsker skal hurtigt findes.

Anders har denne gang været den første til at kommet med en hel række af gode ønsker. Sagt i forbifarten og andre har været ønsket længe. Det glæder mig meget, at det er en blandet omgang, for ofte kan vi sætte lighedstegn med sportsting ved de fleste ønsker han har, men ikke denne gang. Nu er det ikke fordi, han ikke må ønske sig sportsting, men i øjeblikket har han en skade i knæet, og det piner ham at både fodbold og håndbold, som han elsker, er bandlyst i det næste (lange) stykke tid. Det gør ondt i mit morhjerte at se, for jeg ved, hvor meget han elsker sin sport, og hvor meget det betyder for ham at være aktiv.
Selvom han nærmer sig de spæde teenageår, er han stadigvæk et legebarn. Jeg nyder at se hvordan han bruger sin fantasi i naturen eller bruger tid på bla. disse dinosaurusser, som han altid har elsket, og som man i følge Anders godt kan bruge lidt flere af. Da han var mindre legede han mere med “dinoerne”, nu undersøger han dem på en hel anden måde, og derfor er denne plakat en skøn sag til værelset, der giver lidt et råt udtryk.
Anders er hård ved sine tasker! Han slider dem op. Måske handler det om, at de ikke bliver stillet sirligt i skolen, men det er lidt mere tilfældigt dagen igennem. Jeg har opgivet (næsten) og en ny taske er på ønskelisten. Denne lækre sag fra Fjälläreven er lige ham og rummelig uden at være klodset.
Som nævnt elsker Anders at være ude, og vi må aldrig gå ned på godt og velfungerende overtøj til ham. Overtøj og fodtøj skal bare fungere i regn og slud, for Anders er ude ligegyldigt hvordan vejret ellers arter sig. Disse lækre handsker er et stort ønsker, og jeg forstår ham godt, for jeg har dem selv mest brugt på skiture og de er bedste praktiske handsker, jeg har kendt til. Vores norlige naboer ved bare noget om, hvordan man laver udetøj.

 

2 thoughts on “Anders’ ønsker julen 2015

 1. Bibi

  Super fine ønske 🙂
  Hvilke ønsker har Oscar? Synes det er svært at finde på til den alder, da de har så meget af alt i forvejen.
  God lørdag!

  Svar
  1. Karina Forfatter

   Tusind tak. Det er svært at finde på. Jeg laver en collage med Oscars ønsker måske i morgen. Vi er vilde med Brio tog i øjeblikket så noget derfra, det er helt sikkert.
   Også rigtig god lørdag til jer.
   Kh. Karina

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *