Juleønsker 2015

 

karina-2-jul-2015

En dejlig dag er ved at være slut. Min mand og jeg har købt gaver i dag til hele familien, og vi er næsten færdige med dette års gaveindkøb. Trætte fødder vidner om, at vi har været flittige, og det var planen helt fra starten i morges, at vi ville være effektive og få købt de fleste gaver. Hverken min mand eller jeg synes om at have vores børn med til at købe gaver. Der er ingen af dem, der er fan af butikker,, og de bryder sig da slet ikke om at stå i kø. Vi vil langt hellere nyde “byens jul” sammen med dem ved at kigge julelys, drikke varm kacao og kigge på julenisser. Ikke gaveindkøb.

Nå, men mange gaver, i glitrende papir og krøllede bånd, er nu købt men både min mand og jeg mangler gaven til hinanden.
Igen i år er jeg fristet, der er så mange lækre ting. I år er mine jule ønsker, som altid, præget af noget til mig selv og lidt til hjemmet. Jeg er mere end forelsket i denne smukke kjole fra Kokoon i ren silke og har benyttet en hver lejlighed til lige at minde min søde mand om, hvor stort et ønske det er. Jeg har også ønsket mig disse smukke støvler fra samme brand som mine herre sko fra Officine Creative, lækkert porcelæn i form af flere kaffekopper til vores stel fra Royal Copenhagen og denne smukke bonbonniere fra Lyngby, lune og smukke handsker fra Randers Handsker med ekstra længde der vil være perfekt til fx en poncho, ny duft “Pink Molekyle” fra Zako Parfume og min altid yndlings bodylotion fra Jurlique, lidt nyt enkelt plakat kunst til væggen fra Paper Collective og endeligt et enkelt armbånd fra Stine A der vil pynte på hverdagen. Så er der da lidt at vælge imellem.

Min ønske liste er lang i år, der er over 20 ting og collagen rummer kun et lille udpluk. Jeg har også ønsket mig viskestykker og en ny køkkenvægt, men det er måske knap så romantisk at få af min mand. Man har jo altid lov til at drømme – ikke sandt?

Indeholder reklame, intet spons.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *