13 år – a teenager in the house

DSC_0585 DSC_0530DSC_0509 DSC_0557DSC_0537 DSC_0566DSC_0495

Må vist på forhånd undskylde billedespam, men altså når ens barn har fødselsdag, er det svært at begrænse sig. Vi tager altid mange billeder, i forsøget på at fange øjeblikket, hvor der tages hul på et nyt år, det er noget særligt hver gang. Denne gang gik vores søn Anders fra barndommen og ind i teenageårene, for i dag den 13. juni er han blevet 13 år. Teenageårene, en periode som mange har et skræmmebillede af, men heldigvis har vi både vores sunde fornuft med os og vores datter på 16, der bevidner, at det er nogle af de skønneste år at få lov til at være forældre i. Det er selvfølgelig ikke altid en dans på roser, men det er det jo heller ikke altid når børnene er 5 år eller 11. Men nu er det altså officielt, at vores skønne store søn er blevet en teenager. Han havde søndag den skønneste dag med hele familien, der altid er fantastiske at have besøg af, for de er super gode til at hygge sig og skabe god stemning. Vejret var med os og der blev spist mad i haven, spillet bold og hyggesnakket hele eftermiddagen. Anders havde den skønneste dag og i dag på hans rigtige fødselsdag, har vi hygget sammen vores lille familie og til aften været ude og spise. Hvor jeg elsker at fejre mine børn, når de har fødselsdag, og Anders har i den grad fortjent en dejlig dag – vores skønne, varme og søde søn.
– Tillykke til dig A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *