Efterårs look

efterårs-look-18

Sensommeren er vidunderlig. Solen er lun og tilbyder masser af lys og dejlige dage. Alligevel er det nu tydeligt at efteråret er på vej og særligt mørket morgen og aften har meldt sin ankomst. I dag søndag har det hos os regnet hele dagen og efter morgenmaden var min mand og jeg klar med en to do liste så lang og god. Vi har gjort rent, ryddet ud, lavet madplan og gjort klar til ikke bare ugen men en kommende ny årstid, som byder os indenfor i hjemmet igen.

Om kort tid må der lunere tøj til og jeg eeeeelsker uld! Jeg har gennem årene udvalgt mit yndlingsuld, som er en fryd efteråret og vinteren igennem, styles der bare fungerer igen og igen. Lidt men godt.

Jeg er begyndt at forberede de indkøb, der skal gøres (læs evt mere her) for jeg er ikke i tvivl om, hvad der mangler eller hvad jeg går efter. Vores mindstemand Oscar vokser mest af alle i familien og her er noget af det, han får brug for. Flyverdragt, det ene par støvler og begge sweatre er klikket hjem og det hele kommer til at fungerer så godt hele efteråret og vinteren med. Sidste vinter var sååå kold og ikke en eneste gang var Oscar våd eller kold i sin Ver de Terre flyverdragt, den fungerer bare hos os igen og igen og til vores lille dreng, som elsker at være ude. I år har vi valgt den i den lækre grønne farve – Pine. Jeg er vild med de smukke natur farver, som dette efterår og vinter kommer til at præge billedet.

Ønsker jer alle en rigtig god ny uge

(Ingen spons.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *