Juleønsker 2018

karina-juleønsker-18

Juleønsker eller ønsker i det hele taget. Ønskelister må indeholde alt, stort og småt, det er jo blot ønsker og langt fra sikkert at de havner i skødet juleaften, men drømme det må man have ubegrænset. Derfor er min liste et blandet udpluk af hvad jeg ønsker mig, for jeg har altid mange ønsker og i år ingen undtagelse.
Jeg er, som I sikkert ved, vild med løb. Eller det vil sige jeg er blevet det, for jeg har jo kun løbet i 1,5 år. Sidste vinter fik jeg Sibirisk kulde at mærke og derfor ved jeg at vinterløbetøj er vigtigt og skønt allerede nu. Det jeg har, kan knap nå at blive tørt, før det er taget i brug igen og tilmed godt brugt, derfor ønsker jeg mig mit yndlings sæt igen, for det er bare såååååå godt og sidder fantastisk, men denne gang i en ny farve, som jeg synes er en smuk vinterfarve.

For et par dage siden duftede jeg Diors nye duft “Joy” Jeg er super kræsen med dufte men denne er fantastisk. Dior har været to år om at udvikle en ny duft og jeg må sige, den var værd at vente på. Den er så meget på min ønskeliste.

Jeg har i næsten 10 år brugt Jurliques kropsproduker og igen, igen er de på min ønskeliste. Rose duften, jeg elsker den.

Min søde mand synes jeg har nok tasker. Jeg har på ingen måder mange men få og nogle der er købt for livet. Og i øvrigt slet ikke enig med ham, faktisk mangler jeg denne lille størrelse og drømmer højlydt om den nat og dag. Åh, suk altså, hvor er den lækker.

Min egen personlig kop med bogstavet K – der står så meget Karina på den.

Rigtig god weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *