Børnenes juleønsker

kirstine-julen-2018

Kirstine har lige haft fødselsdag, sidst i november. Det er en kunst hvert år at fordele ønskerne, så der tænkes året igennem. Da hun var lille måtte fødselsdagsgaver og julegaver derfor også indeholde fx løbehjul, som Kirstine først for alvor kunne få glæde af når foråret kom, men sådan er det at være et skønt vinterbarn. I år er hun blevet 19 år. I øjeblikket og frem til den 21. dec. har hun mere end travlt med at skrive 3.G opgave – SRP og tanker om sommeren og ønske om endnu en “Smukfest” kan holde modet lidt oppe. Der er mange ønsker Kirstine har og det er skønt. Et godt mix af personlige og praktiske ønsker. I virkeligheden fortjener hun dem alle.

Anders-ønsker-julen-2018

Anders har få men gode ønsker i år. Faktisk er alle de ønsker, vi kunne lokke ud af ham lige her. I konfirmations gave fik han et Apple watch og ønsker sig en ny rem at skifte med samt et nyt sleeve til computeren. Et nyt FIFA spil er næsten en tradition hvert år. Lidt lækkert nyt tøj og duft til den unge teenager er også et stort ønske. Hvor bliver det dejligt at få ham hjem på en længere juleferie fra efterskolen.

Oscars-ønsker-julen-2018

I år er virkelig et skønt år at opleve julen igennem Oscar. Han er så optaget af det, kan huske så mange detaljer fra sidste år og tror fuldt og fast på julemanden, vores gode husnisse og han næsten hopper af glæde igennem dagene i december med kalenderlys, pebernødder, nissessjov og forventningens glæde. Vi suger det hele til os for måske allerede næste år begynder hans egen fortolking af julen helt naturligt at fylde mere.
Oscar er vild som i virkelig vild med dinosauruser så selvfølgelig ønsker han sig denne smukke bog og nye dinoer hertil. Lækkert nyt nattøj, nye tuscher og andet skønt legetøj. Lidt men godt.

Oscar er super god til at holde på hemmeligheder og de bedste er altid og vil altid være dem børnene har lavet til os og givet med hjertet. Skattet og sirligt pakket ned år for år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *