Søndag når den er bedst

IMG_3570IMG_3571

IMG_3568Søndag har været god og mild. Vil ønske at alle søndage kunne være som denne. Ingen aftaler og alligevel fyldt med ene af gode ting, der fylder energi barometeret. Børnene starter i skole i morgen efter en god lang juleferie, og Kirstine har haft fokus på at få afsluttet den danske stil, og Anders har nydt at kunne have blødt tøj på hele dagen og legeaftaler med gadens børn.

Kirstine og jeg smuttede en hurtig tur til Aarhus, så snart vi var færdige med morgenmaden og havde et par super hyggelige ‘mor & datter’ timer. Jeg nyder det så meget at have hende for mig selv engang imellem, hvor vi kan få lov til at gå all in med pige ting.

Lige inden solen forsvandt i en smuk rød sky, tog vi Oscar i hånden og smuttede en hurtig tur i parken og sikrede at ingen ænder går sultne til ro i aften. Det var skønt med en gå tur i det flotte vinter vejr, og kolde næser gav appetit og lyst til dampende varm suppe til aftensmad.

Jeg håber I alle har nydt en skøn weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *