Dyre parade

DSC_0018 DSC_0014 DSC_0027Herhjemme elsker vi Schleich dyr. De livagtige og flotte dyr og ikke mindst gennemtestede dyr har altid været en stor del af børnenes leg. Med tre børn er det lidt af en samling, vi efterhånden har. De er super til adventsgaver eller en “bare fordi gave” og fantastiske til at understøtte fascination og læring omkring dyr. Efter en tur til London, hvor Naturhistorisk museum blev besøgt, blev Anders så inspireret og han havde en periode, hvor alle hval arter og dinosaurer blev ønsket og leget med. Timevis af god leg er gået med disse dyr, han har enda haft dem med til svømning, hvor han har dykket efter hajer og hvaler.

Oscar har lært stort set alle dyrelyde (i al beskedenhed) fra vores leg med Schleich dyr. Vi har vendt og drejet dyrene, og ofte er de med i hånden, i badet eller vi synger vores favorit sange om de forskellige dyr og tager dem frem imens. De er så stor en del af hans forskellige lege. I dag har han fået dem frem, på en helt anden måde end tidligere i form af to hylder over hans bord på værelset. Langt fra alle er fremme, men så kan der skiftes lidt ud en gang imellem.
Anders og Kirstine har også begge startet med bondegårdsdyr, og sidenhen har Kirstine elsket hele det rideskole univers, der findes for slet ikke at tale om alle de smukke feer.
Anders har brugt adskillige timer sammen med de meget detaljerede riddere og drager og de indgår stadigvæk i hans leg sammen med Kapla klodser (ses her), et helt andet lækkert kvalitetslegetøj, som fortjener sit eget fokus men det må bliver en anden gang.

Mon også jeres børn kender til Schleich dyr? Hvis ikke er der er verden der venter.

Har man lyst til at læse lidt mere om kvaliteten og materialevalg af Schleich dyr kan man læse det lige her

Møbler:  Wegner børnemøbler // Juno seng // Kay Bojesen gyngehest //

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *