Forårs ønsker – lille dreng

sommerdreng-2Jeg kan slet ikke få armene ned over de smukke ting, der lander hos børnene i øjeblikket. Særligt mindstemanden vokser med lynets hast og bukser er i den grad blevet opdateret den seneste tid. I takt med de nye forårsstyles toner frem, opdateres mine lister og prioriteringer over hvad der skal indkøbes denne sæson. Mine yndlingsbrands har indtil nu leveret så smukke styles, at jeg næsten har svært ved at udvælge hvad børnene skal beriges med. Overtøjet er igen valgt til begge drenge fra skønne Ver de Terre denne gang har Oscar fået en smuk jakke i pencil grå farve der matcher perfekt med Soft Gallerys ugle hue, som vi virkelig er fan af herhjemme. Marmar leverer bare igen og igen. Deres basis serie er et must hos drengene og de smykke lyseblå bløde sommerbukser skal helt sikkert indkøbes til Oscars og indgå i hans sommer garderobe. Soft Gallery har denne sæson lavet så cute en serie med musse hoveder og Oscar bliver slet ikke til at stå for i denne skønne overdel og tilhørende bukser købt hos Littlecolumbine. Flere af disse styles ligger allerede og venter på det lune vejr og andre er et uddrag af “must-listen”. Kom så forår!

Sommerjakke: Ver de Terre// Sommerdragt, sweat bluse med lynlås og hue: Soft Gallery // Bukser og bluse: Marmar// Sandaler: Angulus// Bamse: Jellycat//

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *