Sommerhus hygge i pinsen

DSC_0209
DSC_0234 DSC_0216
DSC_0239DSC_0219 DSC_0226 DSC_0246
DSC_0256
DSC_0243Pinsen er over os og hvem kan ikke godt bruge en ekstra fridag. Mads er hoppet med Anders og hans fodboldhold en skøn venskabstur til Tjekkiet. De skal hygge sig med masser af fodbold, lækket mad i Prag og ellers lune sig med de 23 grad, der er på de breddegrader. Vi må undvære dem helt til mandag morgen.
Kirstine, Oscar og jeg vil ikke snydes for en god portion hygge, så vi sagde med det samme ja tak, til at tage med morfar i sommerhus. Vejret er bestemt ikke sommervejr men med lidt lunt tøj på kroppen og en pind i brændeovnen, gør det bestemt ikke noget. Vi har spist lækker frokost, gået en lang tur ved stranden og Kirstine valgte sammen med Oscar at tage en velfortjent middagslur ovenpå en travl periode med afgangsprøver. Om få dage siger hun farvel til 9. klasse, skolen og venskaber der har været hendes hverdag de sidste 10 år. Morfar har taget en legetøjsgræsslåmaskine med til Oscar og han blev tæt på jublende lykkelig og ikke et græsstrå er overset.
Jeg elsker den natur der bugter sig om sommerhuset og hvor er det skønt at udforske og have tid til at se den i børnehøjde. Med min lille mand i hånden gik der ikke lang tid før, vi fandt en fortravlet myretue, smukke vilde blomster og endnu 10 smukke sten til samlingen.
En speciel følelse var det nu også at være i sommerhuset, for det er første gang uden min mor er her og det er så meget hende, der har indrettet huset med skønne og super hyggelige sager gennem årene. Hun elskede dette sted og huset rummer så mange glade sommerminder, små flotte sten vi har fundet sammen, eller en smuk gammel skål vi har slæbt med hjem fra et nærliggende loppemarked. Mors sommerhat og andre personlige ting er her endnu og de skal være lige her, for det er endnu for svært at ændre på.
Vi overnattede her ikke men tog i stedet hjem sammen og spiste lækkert rødt kød og nød at mærke vores røde kinder efter en dag med frisk luft og sand i skoene.
Rigtig god pinse til jer alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *