Nyt kapitel

DSC_0922 DSC_0926 DSC_0927 DSC_0931

I morgen starter et nyt kapitel for Kirstine, ny skole og altsammen er så spændende. Det er faktisk SÅ stort, for vores datter har første skoledag på gymnasiet. Allerede inden Kirstine sidste sommer startede på efterskolen, viste hun hvad hun ville, når hun var færdig på efterskolen, og i marts valgte hun linje, og hvilke fag hun skal have på gymnaiset. Åh, hvor jeg glæder mig på hendes vegne, for jeg ved, hun har valgt fag og linje, der kommer til at være helt rigtig til hende. Kirstine skal gå på et gymnasium med masser af histore. 474 år har skolen eksisteret i landet, og disse smukke bygninger, som nu huser skolen, er fra 1926 og virkelig smuk arkitektonisk. Gamle fine bygninger med udskæringer, kobbertagrender, buer, gibsfigurer og en park så smuk der omkranser skolen. Skolen er vedligeholdt respektfuldt og samtidig fulgt med tiden. Det bliver super nemt for Kirstine at kommer i skolen, for når hun går op for enden af vores villavej, kan hun se hovedindgangen til gymnasiet, hvor nemt er det ikke.

Det føles som om det var i går, vi stod i en anden skolegård og Kirstine skulle starte i 0. klasse. Hvor bliver tiden af, jeg forstår det ikke. Jeg er overbevist om, at vores Kirstine kommer til at stortrives de næste 3 år, hvor jeg dog glæder mig til at følge hende gennem disse 3 år.

2 thoughts on “Nyt kapitel

 1. Louise

  Må hun få de bedste 3 år i sit liv. Det havde jeg på selv samme skole.
  “Hvor skole ligge frit for vejr og vind, en bondegård at se med fire længer…”
  Held og lykke.

  Svar
  1. Karina Forfatter

   Tusind tak for det, det var sødt af dig. Den er ganske særlig.
   God dag til dig.
   Kh. Karina

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *