Konfirmation

Vi har haft konfirmation i familien. Vores Anders er blevet konfirmeret. Det er virkelig stort, på linje med barnedåb, den første fødselsdag, den første skoledag og så alligevel helt sin egen begivenhed der både kaster mor og far en tur ned ad memory lane og får det unge menneske til at shine og vokse 10 cm overnight. Det er anden gang vi afholder konfirmation, første gang for vores datter Kirstine og nu blev det så Anders’s tur. Det er så smukt, højtideligt og en meget, meget fin og dejlig dag hvor det unge menneske får lov til at være i fokus og hyldes for alt hvad det bidrager med i denne verden og hvor skønt er det ikke lige. Faktisk er jeg personligt fan af milepæle og begivenheder der får os til at standse op for en stund, sætte en kæp i hamsterhjulet og reflektere sammen, nyde og måske feste. En konfirmation er en skøn anledning til at gøre netop dette.

Anders konfirmation, såvel som Kirstines var en fest, en hyldest om man vil, til vores barn, med fest, lækkert mad, masser af børn, andre unge, venner, naboer og familie – med andre ord alle dem der har betydning, er en del af hverdagen og som vi elsker og holder kærligt af.
Anders havde den bedste dag ever, hans dag og hvis nogen fortjente at få en dag med godhed, glæde og fest så hjertet boblede så var det i al beskedenhed vores Anders, og det fik han.

Til dagen kom den skønneste fotograf, som vi var blevet bekendt med gennem gode venner. Vi havde afsat lidt over en time fra morgenstunden til fotografering, for vi ønskede at han om muligt kunne fange Anders så autentisk som muligt, så han kunne fange hans blidhed, hans alvor, hans smil og styrke. Vi ønskede derforuden lidt rå billeder, med naturen som kulisse eller en beton væg som et naturligt element. Fotografen har taget over 100 billeder og vi har fået tilsendt 96, som er lige, som vi ønskede det til minde om den skønneste dag – Anders’s konfirmation 29. april 2018.

IMG_2343 IMG_2344 IMG_2347 IMG_2348 IMG_2349familie

1 thoughts on “Konfirmation

  1. Kristin

    Ej nogle gode billeder Karina. Fyldt med kærlighed og hjertevarme. Og søde Anders – glæder mig så usigeligt meget at han havde den bedste dag ever! I er en smuk familie❤️

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *