En pausestund i sommerhuset

I dag da jeg hentede Oscar i skolen sad han på en bænk med tåre på kinden og en ispose på hovedet. Jeg kunne se det på lang afstand at der var noget helt galt og det gav øjeblikkeligt et sug i maven. Få minutter forinden havde han spillet fodbold og været uheldig og falde med hovedet ind i en jernstolpe.
Vi sad lidt i ro Oscar og jeg, for det var der brug for helt tæt. Vi kiggede på de andre legende børn, snøftede lidt og mærkede hinanden.
Vi havde heldigvis noget dejligt i vente, for vi havde aftalt at vi i dag ville køre i sommerhuset, lege, slappe af, finde fine sten og spise aftensmad. Sidst på dagen vil vi hoppe i nattøj, helt klar til natten og så stille og roligt køre hjem og klar til sidste skoledag inden weekenden. Det var en dejlig aftale og lige så dejlig dag og aften blev det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *