Kategoriarkiv: Mode

Forberedelser til den store fest

Indeholder reklame for Hunkemöller

For omkring 10 år siden var vi i en årrække til en lind strøm af bryllupper. Alle vennepar sagde JA og JA og det medførte så dejlige bryllupsfester. For mig er bryllupsfester noget af det skønneste, der findes. Alle er så glade, festen emmer af kærlighed og feststemte mennesker. Det er, nogle år siden vi har været til bryllup men nu venter et september bryllup, i den kommende weekend. Brudgommen er en kær ven, der har fundet kærligheden påny. Vi glæder os så meget til at fejre brudeparret og deres kærlighed og til at give dem en fantastisk fest og til en overnatning på en smuk herregård. Til brylluppet skal Mads og jeg have luftet vores festtøj for dresscode er lang kjole og kjole og hvidt.

Min kjole er navy med nogle få sten som pynt ved halsen og det øverste af ryggen. Den er meget enkel, har et lille slæb og falder blødt, let og helt kropsnært. Sådan en kjole kalder på noget lækkert undertøj og jeg har udset mig noget i blåt for at matche kjolen. Findes der noget bedre end at have lækkert undertøj på inderst, der bare sidder, som det skal. Til sådan en lejlighed, må det gerne have lidt kant men uden at sygninger og blonder træder frem gennem kjolens lette stof. Hunkemöller formår at lave undertøj, hvor der er tænkt over selv de små detaljer uden at gå på kompromis med den feminine følelse.
Mads og jeg skal sove på herregården og efter en lang festdag og nat på dansegulvet er det skønt at vide at værelset er lige ved festen og jeg kan hoppe i noget nattøj og under dynen. Så kan vi vågne næste dag sammen med brudeparret og de øvrige gæster til en dejlig morgenmad og måske en frisk gåtur. Ih, hvor vi glæder os til en skøn weekend.

Hunkemöller
Pyjamassæt //
BH – Ella //
Trusser – Ella //
Strømpeholder – Ella //

Tilbage på sporet

IMG_5274

IMG_5280Sommeren er helt ubeskrivelig dejlig. Tror vi alle stadigvæk kniber os selv lidt i armen over, hvor forkælet vi er blevet af vejrguderne.

Om lidt kalder hverdagen for alvor igen for vores familie og det får en kæmpe shake og vendes på hovedet for Anders tager på efterskole og jeg starter på en frisk i en fantastisk ny stilling, som jeg glæder mig vildt meget til (mere om det en anden gang)

Ferie er for os også en tid, der rimer på flere is, en iskold øl på terrassen og den lækre gårdfløde til de søde danske jordbær. Vi har været forkælet med en uge sydpå i maj og en måned i sommerhuset i Danmark og nogle dage i Hamborg. Feriestemningen har derfor i den grad sat sit præg på os og rytmen, som hverdagen lægger op til af gode træningsvaner forstyrres og madplanen er helt og aldeles taget af tegenbættet og sengetider for Oscar er tæt på at ligne vores.

Nu skal det være igen – tilbage på sporet. Pakkede idrætstasker, madplanen, de gode sengetider og lister – jeg elsker lister. Faktisk har jeg lidt glemt hvor meget jeg elsker lister.
Lyder det kedeligt ja, sikkert for nogen vil det gøre det og jeg må indrømme at jeg fra tid til anden sparker det hele i hjørnet og nyder dét, men dybest set ved jeg også godt hvor overskueligt og nemt det hele bliver, når hverdagen for os alle er sat lidt mere i system og overblikket er nærværende.

For at komme tilbage til det med lister så har jeg igennem en årrække lavet lister primært til indkøb af børnenens tøj. Ud fra den tanke at jeg hellere ville købe lidt men godt og glædes over hvor godt det kunne holde til brug og vask og samtidig nyde at se dem i noget lækkert. Deres behov blev skrællet ind til benet og jeg viste lige præcis, hvor mange par bukser, jeg skulle shoppe mig igennem, den jungle det er, når det om få uger vælter ind med nye skønne fristelser fra de forskellige yndlingsbrands. Herefter er det bare at vælge og for mit vedkommende har jeg altid nydt at se hvordan overblikket gjorde at tingene jeg købte kunne mikses på kryds og tværs og gav mange flere “sæt” muligheder, end når jeg impulskøbte.
Jeg har været væk fra den type lister det seneste år men i sommerferien spirede tanken og lysten frem igen i forbindelse med pakkelisten til Anders’s efterskole og jeg har allerede færdiggjort listen til Oscars efterår/vinter garderobe.
Oscar er skudt i vejret hen over sommeren og med sine 5 år, har han sluppet lidt mere af de runde baby former og særligt hans ben er blevet lange og lige hvilket kalder på noget andet end det, der ligger i skabet. Jeg elsker stadigvæk det mere bløde tøj i naturlige materialer, hvor der er plads til leg og velbehag samt tøj i rolige farver med et enkelt udtryk. Jeg synes børn generelt er så smukke og hvor er det ud fra min mening og syn på børn synd, når børn puttes i tøj, der “larmer” for meget og tager fokus.
Den anden dag blev Oscars tøj sorteret. Heldigvis vælter vi os stadigvæk rundt i sommertøj men det tøj, jeg ved han ikke kommer til at passe til efteråret er pakket væk og gjort klar til at blive sat til salg om få dage (Hold derfor gerne øje med min IG salgsprofil : karinas_univers_salg)

Hvis man er på bar bund udi lister og har mod på det for at se hvilken indvirkning, det kan have er et godt sted at starte med at lægge mærke til, hvad der ryger igennem systemet i vask i en uge. Det er en meget god pejling på i hvilken retning, listen bør udforme sig. Måske skal der være lidt ekstra til skabet i børnehaven og uheld som nødvendigvis ikke bør have samme kvalitet som yndlingstøjet. Fx ved jeg at Oscar i sin vintergarderobe til en vintersæson har brug for 8 undertrøjer. Nu har jeg en forkærlighed for undertrøjer fra Cosilana. Samme farve, samme vask og altid lækker for Oscar at have på.

Der er mange måder at starte hverdagen op på igen og den ene kan være lige så god som den anden. Jeg håber I alle har haft en skøn sommer og ønsker jer en rigtig god opstart igen. I morgen starter jeg på mit nye job, med glæde, ydmyghed og lige præcis den mænge af sommerfugle, der hører sig til.

Tilbehør til drengeværelser

tilbehør-til-værelser

Indeholder henvisniger, men ingen reklame

Som nogen måske har set på Instagram, er vi ved at ordne drengenes værelser og vi er næsten ved at være i mål. De har byttet værelser. Anders brugte ikke længere det gode rummelige værelse til leg, som Oscar har brug for og Oscars mindre værelse var lige det Anders søgte til hygge og en tiltrængt opgradering til teenager look.
Som sagt så gjort og det har betydet at begge værelser er blevet malet og har været tømt for alt, som herefter er blevet sorteret, rengjort og fået nye opbevaringsløsninger, hvilket er blevet super godt. Jeg elsker at lave systemer, der giver overblik og i dette her tilfælde, velfungerende værelser hvor tingene igen har fået rette pladser og legetøjet er sorteret ud i kasser og skuffer, så det nu gør legen sjovere og let at gå til.
Begge drenge har fået nye senge og Oscar har tilmed fået STOR dyne – hvor blev min baby lige af….
Mere om indretningen i et andet blogindlæg, hvor der nok skal komme billeder fra værelserne. Først lidt om det løse tilbehør, som har været indkøb, der er gået forud for den helt store omrokering. Det er altsammen køb der er med til at skabe stemning og noget af det, vi har i forvejen har vi med glæde genbrugt, da det stadigvæk er lige som det skal være. Det er sjovt hvordan man med små virkemidler kan skabe stor forandring, så længe blikket er skarpt på at følge den røde tråd.

På Oscars værelse er juno sengen blevet skiftet ud med en stor seng. Mit hjerte græd altså lidt da Juno senge blev pakket væk for allersidste gang. Det har været så skønt at vores gamle seng fra 1950 også har været vores tre børns rede i gennem mange år efterhånden. Den nye store dyne har krævet nyt sengetøj og dette smukke duschet mint med prikker fra Liewood er jeg helt fortabt i. Jeg er tosset med Liewood’s gennemførte enkle stil. Den sarte mint tone passer perfekt til bla. Oscars Ferm Living sættekasse og de forskellige Mrs Mighetto plakater der pynter så fint på væggene. Jeg kan godt lide, når nogle toner går igen i indretningen også på børneværelserne, for hvis ikke man er opmærksom kan legetøj og børneværelser blive et mindre farvedrama. Den nye Jellycat drage i samme sarte mint farve måtte derfor også flytte med ind på Oscars værelse. Oscar elsker drager og dinoer og i særdeleshed bamser. Det var skønt at kunne overraske Oscar med den drage, han har sukket efter siden den kom i butikkerne og i går havde Oscar sin sovedebut i den nye seng med dragen i favnen. Godt der var en ny ven, der kunne hjælpe med at fylde den store seng lidt ud.
Oscar har flere hyggelamper, som alle er flyttet med, men denne nye luftballon lampe er intet mindre end skøn og passer perfekt ind på værelset. Den kaster små lysprikker på væggen og er så fin, så fin

tilbehør-til-drengeværelser-2

Anders’s værelse er blevet endevendt. De sidste LEGO kasser er blevet pakket ned og der er i den grad blevet luget ud. Slut med ‘dreng’ og halløj og goddag til teenager, der ved, hvad han vil.
Anders og jeg har sammen tænkt mange tanker, om hvordan rummet kunne indrettes bedst muligt, med de ønsker der var. Lidt få hygge ting er der også komme til. Et stort A med lys i der pynter over skrivebordet, en starwars plakat i ramme der har et enkelt og grafisk udtryk samt to nye kæmpe puder, der skaber en god sidde mulighed i sengen. En ny lampe og få andre ting er flyttet med ind på det nye værelse men ellers er det blevet et enkelt værelse, der rumme lige præcis de ting, som Anders holder af og ikke andet. Farverne er holdt i sorte, hvide og blå toner.

Drengene er glade og vi nyder hvor velfungerende deres værelser er for dem nu. De hygger sig på værelserne, søger dertil og der bliver leget og spillet, som vist er det bedste tegn, vi kan få på at noget er blevet godt.

Efterårs blødhed i miniformat

DSC_0210 DSC_0215 DSC_0194 DSC_0217 DSC_0221

Dag for dag begynder efteråret at hale ind på os. Jeg må indrømme, at det er min yndlings årstid og tøjmæssigt bliver det for mig ikke bedre, for kvaliteterne, stofferne, garnet og farverne taler meget mere til mig end forår / sommer sæson gør, og sådan har det altid været.
Lækre styles kan jeg nu finde frem fra et lille lager men også et par styles mangler at bliver klikket hjem særligt fra FUB, som i disse dage lander i butikkerne. Derforuden står uld/silke undertøj højt på listen af kommende indkøb, det mangler vi big time. Jeg er så uendelig glad over at søde Camilla fra Littlecolumbine får mit absolut yndlings undertøjs brand hjem – Cosilana. Her er kvaliteten og blødheden slet ikke til at stikke og jeg elsker at bruge det som det inderste lag mod en sart barnehud.

Efter de køb vil jeg mene, vi har købt lige præcist det ind, der kommer til at udgøre en lækker efterårs (vinter) garderobe. Sidste efterår gjorde jeg mig nogle gode notater om hvad der fungerer for os i hverdagen. Brugbare notater for på det tidspunkt var Oscar lige begyndt i vuggestue, og vi havde derfor et godt billede af hvordan hverdagen kunne se ud og hvilke behov han havde. Det har gjort, at jeg denne sæson skærer endnu mere ind til benet af hvilke brands jeg køber ind fra og jeg glæder mig til at få det i brug, for her er der ingen ‘hovsa’ løsninger. Som altid har Oscar ikke en masse tøj men altsammen noget der kan bruges på kryds og tværs, og kun til for at blive brugt, for det kan holde til det.

Lækre styles fra Soft Gallery er købt ind (læs evt her) og skønt basis fra Marmar er allerede i brug og som uden tvivl bliver noget af vores yndlings tøj. Faktisk må jeg nok have fat i endnu en sort Marmar bluse, for den er næsten ikke til at få vasket hurtigt nok, før vi ønsker at bruge den igen. Denne sæson har vi droppet sko med snøre og har indkøbt Angulus støvlette og hvis det går som med Anders og Kirstine ved vi, at modellen bliver en genganger mange år frem.
Sidste år havde vi et meget lunt efterår, og det var november før vi vurderede det var koldt nok til at komme i vinterjakkerne. Derfor havde vi brug for en overgangsjakke eller noget der kunne gøre det ud for det. Flere gange har jeg forsøgt med en lækker fleece og en dun vest til børnene men det er som om de har dannet fælles front mod lige nettop det outfit for ingen af vores 3 børn har jeg haft held til at få overbevist om at det er en god ide. Sidste år fik Anders den skønneste vatterede Ver de Terre jakke som viste sig at være genial, til det lune efterår og til de kølige vinter dage hvor vi skulle køre bil eller være i et indkøbscenter, hvor det var for varmt at have en vinterjakke på. Desuden fungerede den super godt i det tidlige forår, hvor sommerjakken endnu var for kølig. Derfor var jeg slet ikke i tvivl om at Oscar skulle have samme lækre model, som er så flot klassisk i sit udtryk og som er lækker blød.

Så mange nye lækre efterårsstyles at forelske sig i.

Indkøbslisten til Oscar:
Thermotøj  til vuggestuen – Wheat i navy.
Uld/silke undertøj – Cosilana
 Velour bukser – GRO
Soft uld bluser – FUB
Soft uld bukser – FUB
Soft uld bluser – Poppy Rose
Soft uld leggings – FUB
Basis bluser – Marmar
Bukser – Soft Gallery
Bluser – Soft Gallery
Skjorte – Poppy Rose
Uld stik trøje – Asta &  Alfred.
Støvler – Angulus
Regntøj – navy Ver de Terre
Gummistøvler – Pom Pom
Hjemmesko – Petit Nord
Overgangs jakke – Ver de terre
Hue, vanter og halsedisse – FUB

Senere suppleres med vinterovertøj og fodtøj.

Best basic

DSC_0334DSC_0345DSC_0003Jeg har gennem tiden altid været på udkig efter det lækreste basic tøj. T-shirts, strømper, nattøj og undertøj. Den del af garderoben der bliver brugt igen og igen. Brugt og vasket til det skammeligste i hverdagen og brugt sammen med det lidt pænere tøj for at tilføre det en lidt underspillet kant. Jeg går ikke på krompromis, når det gælder basic, der bliver indkøbt hjemme hos os. kvaliteten på stoffet skal være i top, jeg tillader ikke skæve sømme efter vask, der skal være pæne afslutninger på kanterne og tøjet må ikke miste farverne og komme ud af facon i brug eller i vask. Derforuden er basic for mig tøj i rolige farver, således det ikke forstyrre under det yderste tøj. Voldsomt traktorprint eller farvestålende striber er altså no go. Rolige farver tillader også at tøjet kan vaskes ved højere varme grader, hvilket jeg har det bedst med særligt ved undertøj, hvis det skal forblive pænt selv efter mange vask. Fx er det aldrig lykkes mig at slide en bodystocking op fra Petit Bateau, selvom enkelte af dem vi har, bruges nu af vores 3. barn.
Mindst lige så vigtigt er det, at basic er smørblødt. Det skal føles lækkert mod huden og næsten ikke mærkes. Derfor skal det label, der sidder i nakken heller ikke kradse! Jeg ser med glæde at flere og flere brands er begyndt at lave et print i stedet for eller at sætte et bomulds label i. Værst er de labels som er af nylon og har et svejset kant der er stiv og stikkende. Alene af den grund er det brand dumpet af mig.
Oscar er med sine 2 år helt sikkert den, der er størst forbruger af basic. Han har ikke stakke op og stakke ned, for det er ikke min erfaring, at det er nødvendigt hvis man køber en god kvalitet og har en vaskemaskine, der kan tåle at blive brugt:-)
Jeg har et præcist antal af hvad han behøver af fx bodystockings, hvad der fungerer for os i en travl hverdag. Det samme med t-shirts og nattøj.
Anders og Kirstine bruger deres tøj og basic meget længere end Oscar, og ingen af dem ønsker længere at sove i andet end deres undertøj, så det er en hel anden form for indkøb vi gør os til dem. Ligeledes er Kirstines basic fra andre brands, end vi bruger til drengene, både fordi hun er pige, men mest fordi hun er vokset fra de brands drengene bruger, og noget helt andet har interesse.

De brands jeg synes, der har den bedste basic er:

Petit Bateau (undertøj, nattøj, t-shirt og leggings)
Marmar (t-shirts og leggings)
Soft Gallery (
leggings, nattøj og undertøj) 
Freds World (nyt bekendtskab for mig – undertøj)
Minimalisma (undertøj, t-shirt og leggings)
Mp (stømper)

Hvilke brands er jeres yndlings, når det kommer til basic?

Forårs ønsker – lille dreng

sommerdreng-2Jeg kan slet ikke få armene ned over de smukke ting, der lander hos børnene i øjeblikket. Særligt mindstemanden vokser med lynets hast og bukser er i den grad blevet opdateret den seneste tid. I takt med de nye forårsstyles toner frem, opdateres mine lister og prioriteringer over hvad der skal indkøbes denne sæson. Mine yndlingsbrands har indtil nu leveret så smukke styles, at jeg næsten har svært ved at udvælge hvad børnene skal beriges med. Overtøjet er igen valgt til begge drenge fra skønne Ver de Terre denne gang har Oscar fået en smuk jakke i pencil grå farve der matcher perfekt med Soft Gallerys ugle hue, som vi virkelig er fan af herhjemme. Marmar leverer bare igen og igen. Deres basis serie er et must hos drengene og de smykke lyseblå bløde sommerbukser skal helt sikkert indkøbes til Oscars og indgå i hans sommer garderobe. Soft Gallery har denne sæson lavet så cute en serie med musse hoveder og Oscar bliver slet ikke til at stå for i denne skønne overdel og tilhørende bukser købt hos Littlecolumbine. Flere af disse styles ligger allerede og venter på det lune vejr og andre er et uddrag af “must-listen”. Kom så forår!

Sommerjakke: Ver de Terre// Sommerdragt, sweat bluse med lynlås og hue: Soft Gallery // Bukser og bluse: Marmar// Sandaler: Angulus// Bamse: Jellycat//

Et perspektiv på børnetøj

mode DSC_0093 DSC_0094 DSC_0097 DSC_0101For få dage siden var der CIFF. Skønne lækre brands til børn samlet under et tag, der alle viste frem hvad AW 2015 byder på.
Jeg kunne med lethed udpege en håndfuld brands, jeg ville have elsket at kigge nærmere på, og et par nye stykker der fanger mit øje og interesse.

Med tre børn har vi været igennem meget tøj fra et utal af brands. Mange har skuffet, og få er sluppet igennem mit nåleøje til den sparsomme håndfuld af brands der er mine yndlings, for jeg må indrømme, jeg er ultra kræsen når det kommer til det tøj, der fungerer ud fra de kriterier jeg har for lækkert børnetøj. Dette indbærer at tøjet skal være af så naturlige materialer som muligt, det skal være behageligt at have på og sidst men ikke mindst skal det ikke “larme”. Når tøjet ikke skal larme, mener jeg at designet skal være enkelt, få smukke virkemidler og skønne dæmpede farver. Jeg synes, børn er SÅ smukke i sig selv og deres naturlige skønhed skal i min optik ikke overskygges af farverigt tøj med en masse print. Regnbuefarvede flyverdragt, Spiderman og hans heltevenner eller Kitty pigen for den sags skyld har aldrig være budt velkomne hjemme hos os. Ihvertefald ikke på tøj.
Mine børns udfoldelses muligheder må på ingen måder indskrænkes pga tøjet. Faktisk tror jeg ikke, at Kirstine og Anders har haft jeans før de har været 3-4 år, og Oscar er endnu ikke i nærheden af bukser i den stil. Måske gør jeg dem en bjørnetjeneste, for Anders er stadigvæk ikke fan af jeans, ginos går fint i det smørbløde bomuld men hans favoritter er sweatbukser fra fx Soft Gallery. Kirstine er for længst ude af alt det smukke liberty hun har haft så meget som mindre og er nu mest til slim jeans men kun dem hvor der er ligelig fordeling af strech, så meget at de ligner en str. 8 inden hun tager dem på.
Jeg nyder at have udvalgt få brands, jeg stort set kun køber ind fra. Kirstine har selvfølgelig sine egne og Anders har nogle som han deler med Oscar, bla. Soft Gallery, Marmar og Poppy Rose men som børnene bliver ældre og Kirstine der nu er teenager, er det selvfølgelig nødvendigt at have de unge med på råd og forholde sig til nye og andre brands, end dem vi har kørt med igen og igen i flere år. Til Oscar er linjen skarp og det er sjældent, at jeg viger fra “min liste”. Desuden tillader denne form for beslutsomhed at tøjet kan mixes på kryds og tværs, fordi det er samme farvekoder der går igen og på den måde skal der ikke meget til, før man føler at garderoben er større end den måske i virkeligheden er.

De brands jeg køber til Oscar: 
FUB
Marmar
Poppy Rose
Soft Gallery
Gro
Joha
Wheat
Ver de Terre

Jeg kunne desuden skrive meget længe om min kærlighed til soft uld, det vil jeg spare jer for i denne omgang, men jeg tror 70 % af Oscars garderobe består af lækkert uld når det er efterår og vinter. Her tæller bodystockings, bluser, bukser og cardigans der er i brug igen og igen.

Hvilke brands vælger I til jeres børn?

 

Fødselsdag coming up

fødselsdagsønsker-karina-2
I næste måned har jeg fødselsdag. Jeg nyder stadigvæk at have fødselsdag, måske mest fordi jeg er så privilegeret at min skønne familie er super sød til at altid at give mig en hyggelig og dejlig dag. De sidste mange år har vi været på skiferie, når jeg har fødselsdag, og jeg har derfor i flere år ikke fejret min dag sammen med mine forældre. I år skal vi være hjemme, og jeg glæder mig så meget til at have hele min familie omkring mig.
Min mand spurgte i sidste weekend til mine ønsker, og den slags forespørgelser skal man ikke overhøre eller lade gå i glemmebogen.
Jeg har altid en hel del ønsker, og jeg har mange flere end collagen jeg har lavet viser – dette er blot et lille udpluk af mine ønsker.

Jeg er for længst holdt med at amme Oscar men efter det, er det som om, mine bh’er ikke helt sidder som jeg kunne drømme om (og så ikke et ord mere om det :-)) Det vil være mere end på sin plads, et mit undertøj blev opdateret, og jeg har flere ønsker, der går i den retning.

Hvis jeg kun måtte udpege én lysestage, der for mig er den smukkeste, så vil mit valg uden at blinke falde på Tom Dixons fantastiske stager. Det lysspil der former sig, er simpelthen så fint. Hver dag er mine to tændte, og jeg nyder dem så meget. En af de nyeste modeller “Wood”, der som navnet beskriver har mønster, som træ, vil jeg elske at tilføre mit hjem.

Lidt tøj ønsker har jeg også, en smuk smuk bluse fra Custommade som har den fineste blonde. Jeg kan slet ikke stå for blonder i øjeblikket, og vil elske at bruge den til et par skønne jeans. Et blødt og lunt tørklæde som dette fra Lala Berlin er et ønske jeg har haft gennem noget tid. Ulden er smørblød og kvaliteten er så fantastik. Hvem ved måske er jeg heldig på et tidspunkt.

Som jeg har beskrevet tidligere (læs her) er jeg i den grad faldet for Yvonne Kone’s flotte tasker. Hendes design er enkelt og jeg ønskede mig endnu en til jul, men den viste sig ikke under juletræet men er nu stadigvæk en ønsket lille sag.

Den rosa Lyngby vase glæder jeg mig rigtig meget til at se, når den lander i butikkerne og selvfølgelig er den et stort ønske. Der står jo nærmest Karina på den.
Jeg har et fuldstændigt crush på Ditte Fischer’s smukke vaser og drømmer om denne lille buttede vase til min samling.

Mon der er ander end mig, der har lister og ønsker lige ved hånden? Ønskelister til børnene har jeg også altid liggende, for tit er det i uventede situationer, at de kommer i tanke om et ønske og ikke når der skal rystes 15 ønsker ud af ærmet til fx jul og fødselsdag.

Rigtig god weekend til jer alle.

Festklædt

modeMed meget hastige skridt nærmer vi os december. I kalenderen er der flere krydser og hyggelige og sjove julefrokoster og skønne arrangementer venter. Vi sorterer lidt i det og forsøger at finde en fin balance, for vi ønsker på ingen måder en stressende december.  Vi har frem for alt fokus på at hygge med vores børn.

December byder også på gensyn med familie medlemmer, vi ses alt for sjældent med. Det er virkelig dage vi ser frem til, hvor vi nyder samværet og får alt for meget mad.

Når det er jul og nytår nyder jeg at gøre lidt ekstra ud af tøj og accesseries. Jeg bliver nok aldrig typen, der ender i en ultra kort palliet kjole, men på den anden side, er det nu skønt at smutte ud af hverdagstøjet og gøre lidt ekstra ud af det.  Jeg finder gerne enkelte styles, som kan kombineres på kryds og tværs, og som helst kan bruges sammen med det, jeg har i forvejen. Stilen jeg altid går efter er klassisk med lidt kant.
Alt for længe har jeg drømt om et par læder leggings, og hvor vil det være skønt, hvis det kunne blive denne december, de skulle indgå i min garderobe. Jeg er ret kræsen med, hvordan de skal være, men jeg har et særligt kærligt kig til disse skønheder fra By Malene Birger.

Håber I alle har hyggelige arrangementer, der venter i den kommende tid.

Blonde top Day Birger et Mikkelsen // Skjorte Heartmade // Kappe Day Birger et Mikkelsen // Sko Billi Bi // Armbånd Line Jo // Neglelak Chanel // Taske Yvonne Koné // Duft Zarkoparfume 

A wish for christmas

morDecember nærmer sig med hastige skridt, og er man i tvivl, kan man bare tage ud for at handle dagligvarer, for her er alle hylder i butikkerne fyldte med juleslik og chokolade og kravlenisser. Den tidlige juleforberedelse er vist kommet for at blive, men jeg nyder også selv at være i god tid, når det kommer til indkøb af gaver. I december forsøger vi at hygge så meget som muligt herhjemme, og have tid til at glæde os til de julearrangementer, vi skal til rundt omkring. Familiens ønsker er ved at være på plads og enkelte er indkøbte. Særligt gaven til min mand som er en overraskelse, er der godt styr på. Mine ønsker er som de plejer en god blanding af lidt til hjemmet og noget til mig selv. Børnene står som oftes først for skud året igennem, når de mangler noget og de bliver forkælet med forskellige ting, og derfor er det ikke så tit, der er plads til mor og far forkælelse, det skal der være, når det er jul og fødselsdag.

Så længe jeg kan huske, har jeg brugt Jurliques kopspropdukter – body shower, body lotion og korps olie. Jeg elsker disse økologiske og lækre produkter, særligt duften af rose er så blid, feminin og lige mig. Andre lækre økologiske produkter er afprøvet men nej, jeg er og bliver en Jurlique fan.
Ditte Fischers skønne keramik, hendes enkle design er jeg fuldstændig faldet for. To lysegrå vaser er tilføjet vores hjem, og jeg nyder dem hver dag. Denne bowle i samme smukke farve, vil jeg nyde at finde under vores juletræ.
La La Belin laver de skønneste tørklæder i den blødeste uld. Som nævnt før har jeg en stor kærlighed til blødt lækkert uld, og jeg vil elske så meget at dette tørklæde snart var i min garderobe, som tilbehør til stort set alt.
I efteråret forkælede jeg mig selv med Yvonne kones bumbag (læs evt her) og jeg har bugt den så meget lige siden den blev min. En mere klassisk udgave af hendes tasker, som også er tiltænkt til dagligdagen, vil være så skøn at få i gave. Langt de fleste gange har jeg kun brug for at smutte afsted med min pung, nøgler, mobil og en sut. Denne taske vil være perfekt til det formål.
Jeg er ultra kritisk når det kommer til dufte. Få dufte tiltaler mig, og når jeg endelig har fundet en duft, jeg synes er lækker, holder jeg mig ikke tilbage med at købe den igen og igen. Molekyle dufte er dem jeg bedst kan lide, og denne nyhed fra zarko perfume er jeg blevet vild med og så forbliver duften virkelig længe på.
Mit elskede sorte læder Lynggaard armbånd må altid gerne blive opdateret med et nyt charm.

Hold jer endelig ikke tilbage med at fortælle om jeres ønsker, det er altid dejligt at høre om.

Følg også gern med på instragram karinas_univers hvis du vil se mere af julens kommende køb og hyggelige stunder.