Bumbag

DSC_0066 DSC_0067Jeg er ikke en kvinde, der har mange tasker, men dem jeg har, er jeg super glad for og langt de fleste tasker, har jeg haft i mange år. Taskerne er meget klassiske og  jeg har “samlet” på dem, som i stået-øverst-på-ønskesedlen i flere år. De fleste af dem er jeg blevet forkælet med af min mand, og det gør dem bestem ikke mindre værd for mig.  Jeg har forskellige tasker, som opfylder forskellige behov, og alle er i brug igen og igen. Ingen af taskerne samler støv, sådan som jeg vil have det med mine ting. Det sidste lange stykke tid, er det dog som om, jeg har manglet en taske – en bumbag. Jeg har set den flere steder gennem sommeren, og jeg har i den grad været vild med det lidt casual look og hverdagsagtige formål, som jeg synes den udstråler. Skulle jeg have en bumbag, var jeg ikke i tvivl om, at den skulle være fra Yvonne Kone. Det vaskede lammeskind og enkle udtryk, er som skabt til mig. For et par dage siden måtte jeg eje denne Yvonne Kone bumbag, og jeg ved bare at heller ikke denne skønhed, vil samle støv hjemme hos mig. Jeg er allerede så vild med den, og at den giver mig to frie hænder er virkelig et plus, når mine børn er med på farten.

Er du også vild med Yvonne Kone’s bumbag kan du købe denne model lige her

2 thoughts on “Bumbag

    1. Karina Forfatter

      Ja, den er så lækker og rummer faktisk en del. Den skal jeg nok få brugt ofte.

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *