En skøn efterårsferie er slut

bolighavenDSC_0117 Den dejligste efterårsferie er ved at være slut. Denne her ferie har været så skøn, og jeg er sikker på at alles batterier er ladet op på ny. Vi har været hjemme, tiden har været vores, tid til hinanden, tid til alt det hyggelige og lidt praktisk er der også blevet lavet. Der har været dyner i sofaen, besøg hos dejlige venner, bedsteforældre til kaffe, fredagsslik blev til tirsdags-, onsdags slik og …. skidt pyt, det har været ferie.

Vi har også fået ryddet lidt op i vores kælder og fået malet vores spisestue. Jeg nyder det friske, lyse og skarpe look. De sidste penselstøg males nu, og i morgen hvor jeg er så heldig at have endnu en fridag helt for mig selv, skal der stilles på plads og friske blomster skal i vaserne – tror nok lige jeg glæder mig.

Haven har fået en omgang, og krukker er blevet tømt for sommerblomster. Terrassen har fået et lille stilleben på et gammelt havebord. Nu får vi se hvor længe det bliver stående sådan. Planen for hvordan vintergrønt skal pynte ved vores indgangsparti er allerede i fuld gang i mit hoved. Det varer ikke længe før, jeg vil i gang for nyder så meget at byde velkommen på så hyggelig en måde som muligt med grønt i krukkerne og levende lys i lanterner.

Hvad har I lavet i ferien?

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *