Tidlig forår i orangeriet

Der skal ikke mange varmegrader til, før det hele kribler i mig for at komme ud og arbejde i haven og i særdeleshed om at komme ud i orangeriet. Når det er vinter, er jeg hver dag ude og sikre mig at alt er godt. Men i dag var det så skønt vejr og så luner det altid ekstra godt og hurtigt i orangeriet. Næsten 3 timer fløj afsted derude i dag og jeg fik endevendt det hele og fjertet støv og rester fra vinteren. Tidligere på dagen havde min lokale blomster pusher fristet med små forårsblomster og hvem kan modstå det, jeg kan ikke. Så da vindueskarmene og borde var blevet vasket af, varede det ikke længe, før jeg fandt pottemuld og krukker til de små sarte forårsbebudere. Det er blevet så skønt og dufter allerede af forår.
I efteråret satte jeg tulipanløg i krukker. De har lunet sig vinteren igennem i orangeriet og er nu flotte og klar til spring. Vores Citrontræ der sidste forår bare var et lille træ med få skud, har udviklet sig helt vildt det seneste år, ligesom vores oliventræer er vokset meget og allerde beskåret flere gange. Citrustræer og oliventræer stortrives i orangeriet og kvitterer med så meget stemning og dufte til vores yndlingsrum.
– Jeg glæder mig til så meget mere, det er kun den helt spæde start.

IMG_8912

IMG_8910

IMG_8909

IMG_8907

IMG_8911

IMG_8908

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *