Festklædt

modeMed meget hastige skridt nærmer vi os december. I kalenderen er der flere krydser og hyggelige og sjove julefrokoster og skønne arrangementer venter. Vi sorterer lidt i det og forsøger at finde en fin balance, for vi ønsker på ingen måder en stressende december.  Vi har frem for alt fokus på at hygge med vores børn.

December byder også på gensyn med familie medlemmer, vi ses alt for sjældent med. Det er virkelig dage vi ser frem til, hvor vi nyder samværet og får alt for meget mad.

Når det er jul og nytår nyder jeg at gøre lidt ekstra ud af tøj og accesseries. Jeg bliver nok aldrig typen, der ender i en ultra kort palliet kjole, men på den anden side, er det nu skønt at smutte ud af hverdagstøjet og gøre lidt ekstra ud af det.  Jeg finder gerne enkelte styles, som kan kombineres på kryds og tværs, og som helst kan bruges sammen med det, jeg har i forvejen. Stilen jeg altid går efter er klassisk med lidt kant.
Alt for længe har jeg drømt om et par læder leggings, og hvor vil det være skønt, hvis det kunne blive denne december, de skulle indgå i min garderobe. Jeg er ret kræsen med, hvordan de skal være, men jeg har et særligt kærligt kig til disse skønheder fra By Malene Birger.

Håber I alle har hyggelige arrangementer, der venter i den kommende tid.

Blonde top Day Birger et Mikkelsen // Skjorte Heartmade // Kappe Day Birger et Mikkelsen // Sko Billi Bi // Armbånd Line Jo // Neglelak Chanel // Taske Yvonne Koné // Duft Zarkoparfume 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *