Hverdags tøj til mor

Mor

Når det er efterår/vinter ELSKER jeg at iføre mig uld. Ikke bare til mine børn kan jeg ikke få uld nok, men også min egen vintergarderobe består primært af lækkert uld. Jeg er desværre indrettet sådan, at jeg er en værre frossenpind, og det gør virkelig en forskel, om jeg har uld på eller ej.

Jeg er så glad for Johas uld til mine børn (særligt undertøj og nattøj), og jeg vil i år forkæle mig selv med et par undertrøjer i uld/silke fra dette brand. Undertrøjen har en lille blondekant rundt i halsen, hvilket gør den fin og lidt feminin. Se den evt her

Mit job kræver uniform, hvilket gør jeg kun har eget tøj på få timer om dagen primært – eftermiddag og aftentimerne. Det er et must for mig i hverdagen at mit tøj er lunt og blødt. Desuden er det meget vigtigt for mig, at tøjet  giver mig mulighed for at lege og hygge med mine børn uden det strammer og ikke må krølle. Det betyder ikke, at jeg joggingsæt typen, tværtimod! Uundværligt i min vintergarderobe er uldstrikkjoler, grove strømpebukser og mine elskede Angulus støvler, en lækker cardigan som ofte bliver brugt som overtøj når jeg køre bil og et par skønne tørklæder. Og ikke mindst skinny jeans fra mit absolut favorit jeans brand Jonny Q. Med disse items i min garderobe er jeg godt kørende i min hverdag.

Har I mon også items i jeres garderobe, der bare kommer på igen og igen i hverdagen?

Meleret kjole i merino uld  Cos // Grå kjole i cashmere fra ClubCollection // Støvler fra Angulus // Tørklæde fra BeckSøndergaard // Leo bluse i cashmere fra ClubCollection // Grå cardigan Esprit

1 thought on “Hverdags tøj til mor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *