Soft Gallery – AW 2015

DSC_0003 DSC_0009 DSC_0011 DSC_0017

Det er lige før, det tager overhånd for mig, når Soft Gallery lancerer en ny kollektion. Jeg virkelig top elsker dette brand – men se lige disse smukke styles, som indtil videre har fundet vej hjem til Oscar, er de ikke skønne?!
Det er så svært at begrænse sig fra dette smukke og kvalitetslækre brand. Jeg ved, jeg ikke er ene om denne fascination af dette smukke underfundige univers, som Tine Holt Møller og Barbara Hvidt tryller frem gang på gang, og hvor er deres succes velfortjent.
Tilmed er kvaliteten virkelig skøn og her gælder som så meget andet – man får hvad man betaler for.
Oscar er med sin alder af 2 år aktiv fra morgen til aften. Som hovedregel må hans tøj på intet tidspunkt stå i vejen for hans mulighed for at bevæge sit frit. Fast i hans garderobe er Meo bukserne i den skønne sweat kvalitet, de passer til næsten alt og bliver skønne at mikse med disse to bodyer. Bodyer er, pga Oscars alder, købt ind for sidste gang, men det gør ikke så meget, for lige så lækre er deres bluser og sweats.
Det er ingen hemmelighed at størstedelen af Oscars garderobe sæson efter sæson er fra Soft Gallery. Dette efterår er jeg helt pjattet med det smukke leoprint, som farvemæssigt har de skønneste farver. At mikse printet med Marmar’s skønne Modal Basic bliver let som en leg. Gang på gang må vi ligeledes have fingrene i de styles fra Soft Gallery, der hver sæson kommer med noget boderi på. Det får en to-dimensionel virkning, og begge vores drenge elsker det. Anders kan lige være med en sidste gang på størrelsen, og jeg er allerede på jagt efter et nyt brand til ham, som både han og jeg vil elske lige så meget, som vi gør med Soft Gallery – mon det lykkes.

Allerede nu kan du købe 1. drop fra Soft Gallerys AW 2015 kollektion hos fx skønne Littlecolumbine som altid sender pakkerne så smukt og har super service.

SG Sweat bukser // SG Bulldog body // SG Leo bukser // SG Leo body //

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *