Kirstine’s ønsker julen 2015

kirstine-ønsker-julen-2015

Når man som Kirstine har fødselsdag lige i slutspurten af november, er det med at tænke sig godt om med nye ønsker til julen. På den anden side er det heller ikke ligegyldigt, for der er lang tid til næste mærkedag. I år er det gået som en leg, for efterskolelivet giver gode ideer og behov for specifikke ønsker, som er kommet i et mix af alt det andet man kunne ønske sig, når man som Kirstine er 16 år.

Jeg kan godt mærke at vores skønne pige er blevet ældre, for både til fødselsdag og nu også til jul har listerne været præget af smykke ønsker-, dufte og make-up pensler. Bestemt dejlige pige ønsker for hvem vil ikke gerne have noget lækkert til sig selv.
Kirstine har ikke ændret sko størrelse de sidste 1,5 år, og det betyder noget helt andet når vi fx køber sko til hende. Hun har altid elsket sneakers og disse er ingen undtagelse.
En ny taske/rygsæk ønsker hun sig også og altid gavekort til fx biografen, Matas og andet godt.

Det bliver så dejligt at hente hende hjem på juleferie på torsdag. Kirstine trænger til ferie, det mærkede vi i denne weekend. Det bliver godt med ferie og julehygge til os alle.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *