En stjernedag

Hvis vi er vågne og mest af alt sansende, støder vi fra tid til anden på mennesker, som har en energi, ikke nødvendigvis som en selv, men som svinger på en måde at det giver næring, berigelse, glæde og dybde til livet. Hvor fortrolighed finder sted og venskab har grosted. For få år siden ville vilkår at jeg stødte på en skøn kvinde i min søns børnehave, som jeg hurtigt satte ualmindelig stor pris på og den glæde er kun vokset og har holdt ved. I dag har vi haft en super hyggelig dag sammen. En dag vi har haft planlagt længe, set frem til og suget det bedste ud af. Danmark var tilmed trukket i sit fineste puds, stod knivskarp med blå himmel, sommerlune varmegrader, blomstrende lyng og blåt Vesterhav, for vestpå var vores destination tilpasset med tre kræsent udvalgte stop.

Fra morgenstunden kørte vi nordpå først til Isager garn, herefter til Dorte Hansens Keramik, frokost med fødderne i vandkanten ved Tversted og herefter rullede vi videre til Svinkløv Badehotel til eftermiddagskaffe i de smukkeste omgivelser.
Ikke flere ord men billeder der slutter og gemmer en stjernedag.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *