Sommerhus

Av, en tid – corona tid. Det er jo næsten ikke til at tænke en ærlig tanke uden at blive forvirret, fortvivlet og flad for energi. Energi indsprøjtning det var hvad vi havde brug for – allesammen. Vi tog i sommerhus på sådan en forårsdag, der viste sig fra sin bedste side. Solen lunede og bød på røde kinder og en god kaffeplet, hvor der var læ. Anemonerne blomstrer og breder sig som det smukkeste tæppe. Jeg elsker det sted, sommerhuset. Jeg mindes mine forældre der og glædes over hvor meget børnene på hver deres måde, finder balance lige her.
Så her sad vi, i solen, med den lune kaffe og erkendte at sommerferie den skulle vi have lige her. Corona eller ej.
Vi har vist, at i år skulle sommerhuset have en kærlig hånd. Det er et træhus med små hvide sprossede vinduer. Nu er det svenskrødt, og har altid været det, men vi har i dag besluttet at male det sort til sommer. Det bliver en stor forandring, men så godt.
Jeg elsker den enkle danske stil og det klær virkelig sommerhuset så fint. Vi har også lidt få ændringer vi ønsker indenfor men den helt store forandring bliver det udvendige, og jeg glæder mig helt vildt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *