Det daglige arbejde

For efterhånden en del år siden begyndte jeg at meditere. Det var dengang stressen havde fået fat i mig med et jerngreb og jeg måtte gøre noget, der kunne få mig igennem dagen, der kunne skabe lidt ro fra mine tanker. At meditere viste sig for mig at blive en hel ny måde at finde vej ind til det menneske jeg ønsker at være for mig selv og mine omgivelser. Det har sidenhen givet mig meget fine oplevelser på meditations retreats i Sverige og et utalt af andre meget smukke meditations oplevelser.

I dag er jeg så heldig også at undervise i guidede meditationer. Det har været en længere sti at træde at nå hertil men det gøres nu som en fin og sammenhængene del, af det erhverv jeg har. Sammen med en kollega er jeg selvstændig terapeut og coach i personlig udvikling. At blive terapeut har været en rejse og et springbræt mod det selvstændige erhverv, der bare måtte ske.

I mange år arbejdede jeg som rehabiliterings terapeut i sundhedsverdenen. Mit arbejde var med børn og familier som stod i en meget svær krise og sorg grundet sygdom og skade. Dette forandringsarbejde og den udvikling jeg gennemgik med alle disse familier, kaldte på langt mere i mig. Jeg måtte udvikle det. Jeg måtte have mere teori, mere fokus på dette psykiske arbejde med mennekser og fremfor alt skulle det være med en dagsorden og en kvalitet og tidsramme jeg selv 100% kunne stå indenfor. Alt det og meget mere har jeg efter videreuddannelse, skabt sammen med en kollega i gennem de seneste 18 måneder, med vores virksomhed Klart Sind (www.klartsind.dk)

At forene min store interesse, bygget op på et fagligt fundament omhandlende terapi, coachning, supervision, kurser og faglig udvikling er for mig en af de største glæder, der giver mig smil på læben hver dag. At jeg tilmed gør det sammen med min kollega som er et af de fineste og reflekterende mennesker jeg kender, gør det helt fantastisk. Vi holder til i skønne lokaler, der har rødder langt tilbage, med blomstrende æbletræer i baggården samtidig med at der er en centrums puls helt tæt ved.

Klart Sind har taget form for efterhånden mange måneder siden. Stabiliteten af vores virksomhed og udvikling vil aldrig stoppe.
Corona krisen giver og gav med omgående virkning stilhed også hos os og så alligevel ikke. I kulissen, da døren til vores klienter for en tid var lukkede, arbejdede vi videre som aldrig før. Det umiddelbare første chok over en verden, der så forandret ud satte vores tanker og følelser på højtryk. For nok var her stille med midt imellem stilheden var der også en masse svar og en klarhed som kom frem, en klarhed som jeg genkendte fra mine meditationer.
Måske andre har oplevet at Corona krisen, med alt sin tragedie også har åbnet noget andet op, noget som kom i kølevandet på stilheden, som viste sig at være godt.
Jeg ved at også i morgen glæder jeg mig til mit arbejde og glæder mig over det arbejde som klienterne i Klart Sind gør og de skridt de tager. Hvor heldig jeg er at jeg må være gæst i dette forandringsarbejde med dem. Sikke en tillid at blive givet – tillid, måske en af de største gaver vi mennesker kan få næst efter kærlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *