A wish for christmas

morDecember nærmer sig med hastige skridt, og er man i tvivl, kan man bare tage ud for at handle dagligvarer, for her er alle hylder i butikkerne fyldte med juleslik og chokolade og kravlenisser. Den tidlige juleforberedelse er vist kommet for at blive, men jeg nyder også selv at være i god tid, når det kommer til indkøb af gaver. I december forsøger vi at hygge så meget som muligt herhjemme, og have tid til at glæde os til de julearrangementer, vi skal til rundt omkring. Familiens ønsker er ved at være på plads og enkelte er indkøbte. Særligt gaven til min mand som er en overraskelse, er der godt styr på. Mine ønsker er som de plejer en god blanding af lidt til hjemmet og noget til mig selv. Børnene står som oftes først for skud året igennem, når de mangler noget og de bliver forkælet med forskellige ting, og derfor er det ikke så tit, der er plads til mor og far forkælelse, det skal der være, når det er jul og fødselsdag.

Så længe jeg kan huske, har jeg brugt Jurliques kopspropdukter – body shower, body lotion og korps olie. Jeg elsker disse økologiske og lækre produkter, særligt duften af rose er så blid, feminin og lige mig. Andre lækre økologiske produkter er afprøvet men nej, jeg er og bliver en Jurlique fan.
Ditte Fischers skønne keramik, hendes enkle design er jeg fuldstændig faldet for. To lysegrå vaser er tilføjet vores hjem, og jeg nyder dem hver dag. Denne bowle i samme smukke farve, vil jeg nyde at finde under vores juletræ.
La La Belin laver de skønneste tørklæder i den blødeste uld. Som nævnt før har jeg en stor kærlighed til blødt lækkert uld, og jeg vil elske så meget at dette tørklæde snart var i min garderobe, som tilbehør til stort set alt.
I efteråret forkælede jeg mig selv med Yvonne kones bumbag (læs evt her) og jeg har bugt den så meget lige siden den blev min. En mere klassisk udgave af hendes tasker, som også er tiltænkt til dagligdagen, vil være så skøn at få i gave. Langt de fleste gange har jeg kun brug for at smutte afsted med min pung, nøgler, mobil og en sut. Denne taske vil være perfekt til det formål.
Jeg er ultra kritisk når det kommer til dufte. Få dufte tiltaler mig, og når jeg endelig har fundet en duft, jeg synes er lækker, holder jeg mig ikke tilbage med at købe den igen og igen. Molekyle dufte er dem jeg bedst kan lide, og denne nyhed fra zarko perfume er jeg blevet vild med og så forbliver duften virkelig længe på.
Mit elskede sorte læder Lynggaard armbånd må altid gerne blive opdateret med et nyt charm.

Hold jer endelig ikke tilbage med at fortælle om jeres ønsker, det er altid dejligt at høre om.

Følg også gern med på instragram karinas_univers hvis du vil se mere af julens kommende køb og hyggelige stunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *