Boligønsker

Bolig

Ønsker til boligen virker til aldrig at stoppe, har jeg ikke ret? Dog er mine ønsker aldrig impulsstyret men nøje udvalgte og mange gange været ønsket længe.

Jeg forsøger at skabe ro og helhed i boligen. Et mix mellem det nye, mest det klassiske og få arvestykker som har betydning for os begge. De store møbler som spisebord, sofa og reoler og ikke mindst lamper er kommet for at blive i mange år. Derved er det mest nips og puder der skiftes ud ind imellem eller blot gemmes væk for en tid.

Jeg holder af det enkle, det lyse og det som giver ro sammen. Hjemme hos os kommer man aldrig til at finde rødt og andre mere markante farver, her hersker de lidt mere rolige farver.

De rosa farver som er at finde i fx Kähler’s sortiment er som skabt til mig. Sættes de sammen med lys grå som fx vaserne fra Ditte Fischer, er det som et match made in heaven.

Kubus bowl fra By Lassen er et stort ønske denne kommende jul. Jeg har i mange år haft lysestagen i forskellige udgaver og elsker den og stagens enkle formsprog, lige fra jeg fik den første. Bowlen har jeg gået og kigget længe på, men først nu er det som om, jeg kan se muligheder i den i et væk. Pynt i sin enkelhed, til de kastanjer der fylder børnenes lommer i øjeblikket, frugt eller pyntet med husløg. SMUKT!

Vores grå sofa i køkken alrummet er i den grad et yndlingsspot om eftermiddagen, og her vil den rosa pude fra Hay samt plaid fra Hay pynte så fint og gøre god gaven i den kommende kølige tid. Ligeledes er det som om, vi altid har dagens breve, papir og nu også de første vuggestue tegninger fremstillet af Oscar, til at optager køkkenbordsplads. Hertil vil de smukke Hay kasser bl.a. gøre god gavn.

Royal Copenhagens Musselmalet stel har vi samlet på i 10 år. Dengang vi startede var det et stort ønske om at finde det stel, som vi begge fandt smukt, klassisk og ønskede at beholde mange år frem. Det smukke er ikke blevet mindre, og der går ikke en dag hvor vi ikke glædes over vores valg. Vi har længe manglet æggebæger og nu er de her, er de ikke smukke? Vi nyder at bruge dem på vores morgenbord i weekenderne.

Hvad går I og drømmer om til boligen?

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *