Fødselsdags ønsker – Oscar 3 år

fødselsdag-oscar3

Indeholder reklame

Det er et studie i sig selv at observere Oscar i øjeblikket. Han leger og leger dagen lang. Han bruger om nogen sit legetøj, og han kombinerer det på kryds og tværs. Rollelege og fantasilege er for alvor skudt igang, og han er på den konto mere end klar til at starte i børnehave med større børn, der kan giver indspark til den type lege. Den 25. juni bliver vores lille trold 3 år. Stop, stop, stop tiden for med børnehave start om hjørnet og som en blefri lille mand, har han om nogen rystet det sidste baby af sig. Jeg elsker at følge ham dag for dag, Oscar er den skønneste vitamininsprøjtning for os alle.

Biler har i lang tid været noget af Oscars yndlingslegetøj og med disse über lækre biler fra Play Forever, er der til mange timers leg og bilfræs, vi ved, han vil elske dem. Bilerne er så lækkert og flot legetøj, og det er ingen hemmelighed, at jeg har en svaghed for kvalitetslegetøj, og jeg kan nemt se for mig at en af disse biler også med tiden vil pynte på en hylde på Oscars værelse, når de bliver et “storedrenge værelse”. Det er dog også filososofien bag brandet, at her er der tale om “toys for life”. Bilerne kan fx købes her

På vores vej, hvor vi bor, er der 17 børn. Hvad den ene have ikke har af rutchebane, tampolin, sandkasse osv har den næste. Børnene leger med hinanden på kryds og tværs, helst mange af gangen, og når vejret tillader det, er der på vejen en summen af børnelatter og hygge. Tilsammen må jeg sige, at de har de en vognpark så stor, og Oscar ønsker sig meget at tilføje denne vognpark hans eget løbehjul. Det har altid været vigtig for os at børnenes cykler og andet køretøj passer alder og størrelse, for der er intet der kan ødelægge trygheden og troen på at kunne mestre fx en cykel, hvis den er for stor til barnet. Det var derfor heller ikke svært at vælge dette lækre løbehjul til Oscar, der passer i alderen 3-5 år, og som har en sikkerhed i form af 3 hjul. Han bruger sin løbecykel dagligt, og sammen med nabopigen som kun er 1 mdr. yngre end Oscar, har de begge så meget glæde af deres løbecykler og nu også snart dette løbehjul.

Oscar har tabt sit hjerte til Brandmand Sam. Det begyndte for et år siden, og det er en vedvarende kærlighed til denne brandmands verden. En båd er på ønskelisten så brandmanden kan lege i et mix af sirener og brandsluknings arbejde.

Vi har et alt for lille badekar, for når man gerne vil dykke med snorkel og dykkerbriller, er det begrænset hvor eksotisk sådan et dyk kan blive. Vores sommerferie giver mulighed for at Oscar kan få nogle større bademuligheder, og det bliver med garanti et hit at pakke et sæt dykkerbriller og snorkel op, der er helt rigtig til hans størrelse. Han kommer uden tvivl til at bo med de dykkerbriller på hele ferien.

Djeco – jeg kan ikke andet end rose dette legetøjsbrand. Kvaliteten, farverne og læringstankegangen bag spillene og legetøjet fra dette brand er helt i top. Så godt som alle de spil og puslespil som børnene gennem tiden har leget med, har alle været fra Djeco. Oscar ønsker sig disse magnet figurer, som appelerer til fantasi og rolleleg.

Da Oscar blev 1 år fik han det fineste fødselsdags-lokomotiv med en vogn til fra Billedleg. Lokomotiv og vogne er i træ, flot enkelt dansk design og som i den grad er en hyggelig pynteting at tage frem år efter år for at markere fødselsdagen, hver vogn kan indeholde et lys. En ny togvogn kommer til hvert år, og der ligger allerede nu en fin lysegrå vogn og venter på at bliver taget i brug, når der skal findes 3 lys frem.

Der bliver en skøn dag den 25. juni – vores Oscar glæder sig allerede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *