Efterårs blødhed i miniformat

DSC_0210 DSC_0215 DSC_0194 DSC_0217 DSC_0221

Dag for dag begynder efteråret at hale ind på os. Jeg må indrømme, at det er min yndlings årstid og tøjmæssigt bliver det for mig ikke bedre, for kvaliteterne, stofferne, garnet og farverne taler meget mere til mig end forår / sommer sæson gør, og sådan har det altid været.
Lækre styles kan jeg nu finde frem fra et lille lager men også et par styles mangler at bliver klikket hjem særligt fra FUB, som i disse dage lander i butikkerne. Derforuden står uld/silke undertøj højt på listen af kommende indkøb, det mangler vi big time. Jeg er så uendelig glad over at søde Camilla fra Littlecolumbine får mit absolut yndlings undertøjs brand hjem – Cosilana. Her er kvaliteten og blødheden slet ikke til at stikke og jeg elsker at bruge det som det inderste lag mod en sart barnehud.

Efter de køb vil jeg mene, vi har købt lige præcist det ind, der kommer til at udgøre en lækker efterårs (vinter) garderobe. Sidste efterår gjorde jeg mig nogle gode notater om hvad der fungerer for os i hverdagen. Brugbare notater for på det tidspunkt var Oscar lige begyndt i vuggestue, og vi havde derfor et godt billede af hvordan hverdagen kunne se ud og hvilke behov han havde. Det har gjort, at jeg denne sæson skærer endnu mere ind til benet af hvilke brands jeg køber ind fra og jeg glæder mig til at få det i brug, for her er der ingen ‘hovsa’ løsninger. Som altid har Oscar ikke en masse tøj men altsammen noget der kan bruges på kryds og tværs, og kun til for at blive brugt, for det kan holde til det.

Lækre styles fra Soft Gallery er købt ind (læs evt her) og skønt basis fra Marmar er allerede i brug og som uden tvivl bliver noget af vores yndlings tøj. Faktisk må jeg nok have fat i endnu en sort Marmar bluse, for den er næsten ikke til at få vasket hurtigt nok, før vi ønsker at bruge den igen. Denne sæson har vi droppet sko med snøre og har indkøbt Angulus støvlette og hvis det går som med Anders og Kirstine ved vi, at modellen bliver en genganger mange år frem.
Sidste år havde vi et meget lunt efterår, og det var november før vi vurderede det var koldt nok til at komme i vinterjakkerne. Derfor havde vi brug for en overgangsjakke eller noget der kunne gøre det ud for det. Flere gange har jeg forsøgt med en lækker fleece og en dun vest til børnene men det er som om de har dannet fælles front mod lige nettop det outfit for ingen af vores 3 børn har jeg haft held til at få overbevist om at det er en god ide. Sidste år fik Anders den skønneste vatterede Ver de Terre jakke som viste sig at være genial, til det lune efterår og til de kølige vinter dage hvor vi skulle køre bil eller være i et indkøbscenter, hvor det var for varmt at have en vinterjakke på. Desuden fungerede den super godt i det tidlige forår, hvor sommerjakken endnu var for kølig. Derfor var jeg slet ikke i tvivl om at Oscar skulle have samme lækre model, som er så flot klassisk i sit udtryk og som er lækker blød.

Så mange nye lækre efterårsstyles at forelske sig i.

Indkøbslisten til Oscar:
Thermotøj  til vuggestuen – Wheat i navy.
Uld/silke undertøj – Cosilana
 Velour bukser – GRO
Soft uld bluser – FUB
Soft uld bukser – FUB
Soft uld bluser – Poppy Rose
Soft uld leggings – FUB
Basis bluser – Marmar
Bukser – Soft Gallery
Bluser – Soft Gallery
Skjorte – Poppy Rose
Uld stik trøje – Asta &  Alfred.
Støvler – Angulus
Regntøj – navy Ver de Terre
Gummistøvler – Pom Pom
Hjemmesko – Petit Nord
Overgangs jakke – Ver de terre
Hue, vanter og halsedisse – FUB

Senere suppleres med vinterovertøj og fodtøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *